×

Amíg mi húsvétoltunk, Justin Bieber tervezett egy Vespát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 19.

Szeretjük a szokatlan együttműködéseket, főleg, ha abban helyet kap az autentikus olasz életérzés. Így van ezzel Justin Bieber is, aki a világ leghíresebb robogójából készített egy limitált kiadású verziót.

A Justin Bibier x Vespa két vitathatatlan popikon találkozása, azon belül is a világ legkedveltebb kismotorjának legújabb modellje, amelyre holnaptól, vagyis április 20-tól csaphat le a különlegességekre éhes vásárlóközönség. Az egyedülálló projekt a kreativitás szabadságán keresztül a stílus és a dizájn iránti szenvedélyt ünnepli, ötvözve az avantgárd, a pop- és a kortárs kultúra sajátosságait. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen a Vespa mindig is megihlette a művészek, stylistok és tervezők fantáziáját a világ minden tájáról. Az elmúlt években olyan nevek fémjeleztek exkluzív Vespa-kiadást, mint Giorgio Armani, Christian Dior vagy Sean Wotherspoon, de nemrég írtunk arról, hogy már a LEGO is elkészítette a saját összerakhatós verzióját. 

VESPA 946 EMPORIO ARMANI 125

PRIMAVERA SEAN WOTHERSPOON 150

VESPA 946CHRISTIAN DIOR

Európában ültem életemben először Vespán, talán Párizsban vagy Londonban. Emlékszem a pillanatra, amikor először megláttam, egyből az volt az első gondolatom, ezt ki kell próbálnom! Egyedülálló élmény volt: a hajamat fújta a szél, elfogott a szabadság hihetetlen érzése. Nagyon jó móka volt. Az alkotásban és a tervezésben pedig mindig az a cél, hogy személyes érintést adjunk a dolgoknak.

Így tehát a popsztár által tervezett Vespa száz százalékig a művész kreativitásának gyümölcse, hiszen ahogy elmondta, egy ilyen ikonikus márkával valóban nagyon inspiráló együttműködni, neki pedig mindig jól ment, hogy kifejezze kreativitását, legyen szó művészetről, zenéről, képekről vagy esztétikáról. Semmi nagyképűség, hiszen a monokróm moci tényleg nagyon menő lett: a fehér szín egyesíti az új Vespa Sprint minden elemét, a nyeregtől a markolatokon át a felnik küllőjéig. Még a márka logója is csak éppenhogy eltér az alapszíntől, akárcsak a testre rajzolt lángok. Egy érintés, amelyet a művész át akart adni, hogy képviselje saját maga és a Vespa közös értékeit, a kreatív lendületet, a dinamizmust és a vitalitást.

A Justin Bieber x Vespa a klasszikus 50, 125 és 150 köbcentis motorokkal lesz kapható. A kormányon egy hangulatos téglalap alakú fényszóró és egy színes, többfunkciós TFT-kijelző található, amely az okostelefonhoz csatlakoztatható. És persze mint minden divatőrült, Justin Bieber is szettben gondolkodik, így a motorhoz tervezett továbbá limitált kiadású kiegészítő-kollekciót, táskát, kesztyűt és bukósisakot is. 

Holnaptól pedig már elő is rendelhetitek a cuccokat online, mondjuk az árat még nem közölték, de a találgatások 6000 euró körüli árat saccolnak.