×

Dobd fel a hétvégédet a Fashion Streeten: divatillusztrációt készít a szettedről a Falconeri grafikusművésze!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 09. 8.

A Fashion Streeten található Falconeri üzlet ezen a hétvégén egy nagyon különleges in-store aktivitással várja az érdeklődőket: egy fiatal illusztrátor vázlatrajzokon örökíti meg a vásárlók outfitjét, a háttérben pedig Budapest jellegzetességeit kelti életre.

Sved Angelina a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatója, szabadúszó tervezőgrafikus és illusztrátor, aki „szabadidejében” a Calzedonia Group csapatát erősíti – így jött az ötlet, hogy a cégcsoport vásárlóinak egy igazán személyre szabott és különleges ajándékkal kedveskedjenek, mi pedig nagyon örülünk, hogy erre az alkalomra éppen a Fashion Street-i Falconeri üzletet választották ki.

A fiatal illusztrátor művészetében törekszik a modern, letisztult design és a művészi önkifejezés közötti harmónia megteremtésére, hiszen véleménye szerint a mai, egyre inkább digitalizálódó világban különös kinccsé válik a  hagyományos, manuális művészi technikákkal létrehozott alkotás. Angelina rajzaival és kreativitásával igyekszik ehhez a kincstárhoz hozzáadni, ebben a szellemben készülnek majd a Falconeri-vázlatrajzok is, amely egy csodaszép emlék lesz mindazoknak, akik az üzletbe látogatnak majd.

A különleges szolgáltatás igénybe vételére szeptember 9-én pénteken 14:00-19:00-ig, szombaton pedig 14:00-18:00-ig lesz lehetőségetek!