×

BCEFW SS23 – képekben a jubileumi budapesti divathétvége

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 09. 9.

A hazai tervezők SS23-as kollekcióit bemutató 10. Budapest Central European Fashion Week másodjára került megrendezésre a Szépművészeti Múzeumban, a két napba sűrített program alatt a 15 hazai tervező mellett 2 lengyel és 7 ukrán dizájner is bemutathatta, hogyan képzeli a jövő évi divatot.

A Magyar Divat & Design Ügynökség tizedik alkalommal szervezte meg a budapesti divathétvégét, amelynek másodjára adott otthont a Szépművészeti Múzeum. Nem csoda, hogy a szervezők a tavalyi év után ismát ragaszkodtak a helyszínhez, hiszen az épület miliője tökéletes kontextust adott a legfontosabb hazai divateseménynek. Az első napon a Daige, az Evelinfink, Tomcsányi, Viktoriavarga, Kata Haratym (PL), Vicher (PL), az Artista, a Romani, Darja Donezz (UA), Gudu (UA) és a Sentiments prezentáltak, míg vasárnap a Nanushka, az Aeron, a NINI, Virág Kerényi, Zsigmond, The Four, Kata Szegedi és Katti Zoób mellett az ukrán show keretein belül a Starchak, Kir Khartley, Sidletskiy, Lisabo, Yadviga Netykha kollekcióit láthattuk. 

Az alábbi galériával betekintést nyerhettek az esemény hangulatába a legjobb catwalk- és backstage fotókkal, míg alább megnézhetitek az összes show szettjeit! Jó szórakozást!

Daige

Evelinfink

Tomcsányi

Viktoriavarga

Kata Haratym (PL)

Vicher (PL)

Artista

Romani

Darja Donezz (UA)

Gudu (UA)

Sentiments

Nanushka

Aeron

NINI

Virág Kerényi

Zsigmond

The Four

Kata Szegedi

UKRAINIAN COLLECTIVE SHOW

(Starchak, Kir Khartley, Sidletskiy, Lisabo, Yadviga Netykha)

Katti Zoób

Fotók: HFDA / The Sparkle Content