×

Pinktober a Hard Rock Hotel Budapestben a mellrák elleni küzdelemért

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 10. 13.

Gitárórákkal, pikáns koktélokkal és finom falatokkal támogathatják a mellrák elleni küzdelmet a Hard Rock Hotel Budapestben megszálló, és a Sessions étterembe érkező vendégek.

A Hard Rock Hotel Budapest a lánc első közép-európai szállodájaként március óta várja vendégeit a főváros szívében hétről hétre megújuló, változatos, zenével kísért programajánlataival. A szálloda ezúttal a mellrák elleni küzdelem hónapjára rukkolt elő kreatív ötletekkel, amelyeknek köszönhetően számos lehetőséget biztosít vendégeinek és a nagyközönségnek az adományozásra, ezáltal pedig a mottójukban is visszaköszönő „Love all – Serve all”, azaz „Szeress mindenkit – Szolgálj mindenkit” és a „Take time to be kind” vagyis „Szakíts időt a kedvességre” Hard Rock életérzés megélésére. A hónap üzenetei a lobbiban is visszaköszönnek majd az exkluzív dekorációnak köszönhetően.

Pink összefogás

A Hard Rock Hotel Budapest egész hónapban változatos, rózsaszínbe bújtatott lehetőségeket biztosít a vendégeknek és az érdeklődőknek a mellrák elleni küzdelem támogatására. Az adományokból összegyűlt összeget hónap végén az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítványnak ajánlják fel, akik köszönetképp a kampány teljes ideje alatt közreműködnek majd a szálloda személyzetének és vendégeinek mellrák megelőzés edukációjában. A befolyt adomány segítségével az alapítvány tovább folytathatja fellépését az emlőrák elleni küzdelemben, támogatva a nők egészségfejlesztését, valamint mozgósítva a szűrésre járó nőket, ezáltal is csökkentve az emlőrák miatti halálozást.

Pinktober aktivitások

Az ötcsillagos szálloda koncepciója, hogy teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek a budapesti Broadway-en. A szálloda Sound of Your Stay szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy a látogatók személyre szabott, ingyenesen igényelhető Fender gitárokon léphessenek fel szobájukban,

erre a hónapra egyedülálló Pinktober music élménnyé válik a dedikált rózsaszín Fender gitároknak és a rózsaszín bakelit kollekciónak köszönhetően. A következő hetek során a vendégek 5 eurót adományozhatnak ezekre a szolgáltatásokra, melyet a szálloda minden esetben további 5 euróval egészít ki az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítvány támogatására.

Koktélok és édességek a jó ügyért

A szálloda étterme, a Sessions vendégei emellett egy igazi Pinktoberre megálmodott desszertkülönlegesség, a Pink Dream Chocolate, a frissítő Fressia koktél, valamint a Pink crush mocktail közül is választhatnak, ha támogatni szeretnék az adománygyűjtést. A Sessionsben és a szálloda halljában található Constant Grind kávézóban egyaránt elérhető dedikált italok árának egy részét az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen alapítványnak ajánlják fel.

Jótékonysági futás Budapest szívében

Az iRUNmore Teammel való együttműködésnek köszönhetően, október 16-án a Hard Rock Hotel Budapest lesz a házigazdája a FUSS MELL-ettünk jótékonysági, közösségi futásnak, amelyre szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki sportcipőt húzna egy jóügyért. A résztvevők három különböző – 5 km-es, 10 km-es és 15 km-es – táv közül választhatnak, melyeket profi sportemberek vezetésével teljesíthetnek a főváros utcáiban gyönyörködve. Ezt megelőzően a Roxy Rooftop Lounge-ban egy kerekasztal-beszélgetésre is várják az érdeklődőket, ahol Turóczi Réka, és Sarka Kata válaszolnak majd a B COOL magazin szerkesztőinek mellrákkal, és annak megelőzésével, az önvizsgálat fontosságával kapcsolatos kérdéseire.

Borítókép:

©Hard Rock Hotels

Karen Soto, mellrák túlélő és Hard Rock rajongó