×

3 halloweeni sminkötlet, amihez mindössze a szemceruzád kell!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 10. 19.

Hamarosan itt a borzongás éjszakája, vagyis a Halloween! Ilyenkor mindenki szeret kitűnni a tömegből a különböző extrém maskarákkal és a kreatívnál kreatívabb sminkekkel, de ezek elkészítése sokszor órákig tart. Mi most megmutatjuk, mi mindenre lehetsz képes egyetlen szemceruzával!

A töklámpásokkal, jelmezekkel és egyéb szellemes dekorációkkal tarkított ünnep története a kelta hagyományokig nyúlik vissza, ám akkor mindez még igen gyerekcipőben járt. Manapság azonban már nemcsak szimbólumokat, szokásokat vagy éppen furcsa, olykor-olykor ijesztő dekorációkat, hanem divatos partykat is kapcsolunk a Halloweenhez. Tény, hogy Dua Lipa, Katy Perry vagy Kylie Jenner és Stormi felhőjelmezét nem tudjuk überelni, de azért egy kis trükkel mi is lehetünk egyediek.

Íme három könnyedén megvalósítható sminkötlet, amikkel tuti aratni fogsz!

Infected

Húzz egy vastag vonalat a szemed alá, ami fedi a vízvonaladat, a szempillád vonalát és a szem alatti területet is. Ezután rajzolj egy vékony vonalat a szemedből az arcodra, majd abból ágaztass el további vonalakat úgy, hogy azok különböző hosszúságúak legyenek.

Ha mindent jól csináltál, akkor már el is készült a sminked, amelyhez egyébként nagyon jól passzol az összekócolt haj.

Koponya

Fésüld hátra a hajadat, amennyire csak tudod, majd ezután ragadd meg fekete szemceruzád: rajzold körbe a szemedet, majd fesd be ezt a területet feketére. Ha kész vagy, húzz innen néhány repedésszerű vonalat.

A teljes smink eléréséhez pedig rajzolj az orrodra egy fekete háromszöget, majd a szádra egy vízszintes, aztán pedig sok apró függőleges vonalat!

Flapper Girl: 20-as évek

Kösd össze a hajadat egy sima, alacsony lófarokba, majd húzz egy vékony, kerek szemöldököt a szemöldököd fölé. Ezután rajzolj 2-3 fürtöt az arcodra. Végül, de nem utolsó sorban pedig rúzsozd ki a szád feketére, és a 20-as évek trendjéhez méltóan hagyj egy szépségfoltot arcodon.

Már el is készült a sikkes, de mégis kreatív és feltűnő sminked, így nincs más hátra, mint elindulni az idei év legjobb halloweeni partijára – és persze készíteni egy menő fotót az Instagramra!

Forrás: www.superdrug.com