×

Save The Date! Jövő szombaton lesz a III. The Fashion Show & Díjátadó

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 10. 22.

Valódi Red Carpet Event lesz október 29-én este a RAM Colosseumban, ahol újra összegyűlik a hazai divatvilág legjava – a III. The Fashion Show & Díjátadó ezúttal is nyilvános esemény, amire Te is megválthatod a jegyed!

Vörös szőnyeges bevonulás, paparazzik, az 50-es évek Hollywoodjának grandiózus részletei, hűtött pezsgő, csodás ruhák, koktélshow Szombati Zsolt és a Bartist.hu csapatának jóvoltából, innovatív tervezők, csodaszép modellek, celebek és mindenki, aki számít! Te ott leszel?

Runway show és dizájner verseny

Az idei The Fashion Show & Díjátadó verseny mezőnye minden eddiginél ütősebbre sikerült, hiszen a Fashion Street  által is támogatott nagyszabású rendezvényen négy kategóriában hirdet nyertest a közönség és a szakmai zsűri. Szavazz online, legyél jelen és tudd meg az elsők között, ki lett az Év Tervezője Start, Junior és Senior kategóriában, ki érdemelte ki az Év Modellje elismerést, és melyik közéleti személyiség lett a szavazók kedvence!

Az est háziasszonya Köllő Babett lesz, a fergetes VIP zenei élményről pedig Kállay Saunders András, Hadas Alfréd és Becca gondoskodik.

A kifutón Andrea Zimits, a VHR, a Delka Bag, a Petite Anita Janik, a VIA made, a SUZA, a Lise the brand, a Silkwood Design, az OBALOGH, a BJTSNDRS, az Eacre, a Virág Anna, a TANCZOS, a DORUSH, Dobi Vanda, a Donna, Margaret Fenzi,Cango & Rinaldi, Pakamé és Ohmypearl kreációi vonulnak, a versenyben pedig a BeDffrnt, a Da’Marco, a Violinda és a Charmina is megméretteti magát.

Még van hely!

A Hollywood-i csillogás neked is jár! Vegyél részt az amerikai mozi fénykorának miliőjét idéző divateseményen, és bulizz a hazai divat- és celebvilág legjavával a III. The Fashion Show & Díjátadón október 29-én a RAM Colosseumban! Ne feledd, a zártkörű bulin csupán 750 vendégnek jut hely, de még lecsaphatsz a jegyedre, hogy Te is velünk együtt élvezd a show-t, akár az első sorból!

Ott találkozunk!