×

Sztárparádé, díjeső és divat minden mennyiségben – ilyen volt a III. The Fashion Show

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 11. 17.

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Fashion Diffusion Hungary nagyszabású divatbemutatója, amely idén egy ünnepélyes díjátadóval is kiegészült, és amelynek ezúttal a RaM Colosseum adott otthont.

A hagyományokhoz híven idén is egy különleges tematikára épült az esemény: a vendégek Hollywood fénykorába csöppenhettek, hiszen az egész estét az ‘50-es évek csillogása, fényűző atmoszférája és Marilyn Monroe ihlette. A rendezvény házigazdájának, Köllő Babettnek köszönhetően a bemutatók és a fellépések előtt és között is fantasztikus volt a hangulat. Az estét Kállay Saunders András és bandája nyitott meg Nina Simone Feeling Good című slágerének feldolgozásával, de az est folyamán Becca és Hadas Alfréd – akiket a II. The Fashion Show vendégei már jól ismerhetnek – fellépése is elkápráztatta a közönséget.

A lényeg persze a tervezőkön volt: a TANCZOS, DORUSH, DOBI VANDA, DELKA, VIA MADE, PETITE, SUZA, ANDREA ZIMITS, PAKAMÉ, OHMYPEARL, MARGARET FENZI, VHR, OBALOGH, LISE THE BRAND x SILKWOOD DESIGN és az EACRE mutatta be legújabb kollekcióját.

TANCZOS

Idén először pedig díjátadót is hirdetett a Fashion Diffusion Hungary, a modellek és tervezők öt különböző kategóriáját díjazták:

# Az év női modellje, melynek nyertese Lovas Heni

# Az év férfi modellje, melynek nyertese Adrigán Ibrahim

# Az év tervezője START kategóriában: Margaret Fenzi

# Az év tervezője JUNIOR kategóriában: EACRE

# Az év tervezője SENIOR kategóriában: TANCZOS

Köllő Babett, Kiss Márk, Cserjés Csaba, Tóth-Anita Zsanett

A pályázó modellek és tervezők közül a szakmai zsűri – Benczik Judit, Cserjés Csaba, és Kiss Márk – választotta ki a legjobbakat. Mivel a Fashion Street is támogatója volt az eseménynek, ezért a nyertesek három kategóriában (az év női és férfi modellje, valamint az év junior tervezője) általunk is díjazva voltak, a díj pedig nem más, mint hogy valamilyen formában szerepelhetnek majd a Fashion Street Magazin 2023-as tavaszi/nyári lapszámában.

A Fashion Diffusion Hungary alapítója, Tóth-Anita Zsanett és az év start tervezője, Margaret Fenzi

Gratulálunk a díjazottaknak és a tervezőknek, a fellépőknek és a szervezőknek pedig köszönet a felejthetetlen estéért!