×

A Dolce&Gabbana sem bírta tovább síkollekció nélkül

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 11. 24.

Az olasz divatház tervezőpárosa is csatlakozott azon high fashion brandekhez, akik egyedi luxuskollekcióval emelik még magasabb szintre a téli sportok iránti szenvedélyünket. 

Luxusminiatűrök, retró fürdőbombák, csillámló testápolótejek és egyéb beauty-különlegességek várják a szépségpiac rajongóit a legmenőbb adventi kalendáriumok formájában.

Egyik évben sem szeretnék elsiklani a tény felett, hogy kaphatóak a Dolce&Gabbana és a szicíliai édességmanufaktúra, a Fiasconaro közösen elkészített, csodaszép és csodafinom panettonéi, amely íztől függetlenül az egyik legmenőbb ajándék, ami a luxusrajongók karácsonyfája alá érkezhet.

Idén azonban mégsem ez a legnagyobb dobás, ami a divatháztól érkezik, hiszen idén először dob a piacra kizárólag egy exkluzív síkollekciót, együttműködésben a világ egyik legkedveltebb online boltjával, a Mytheresával. A kollekció mindent tartalmaz, amire egy vérbeli síelőnek szüksége van: speciális aláöltözet, anorák, síszemüveg, léc és bot, fejpántok, hócsizma és még sorolhatnánk azokat a kiegészítőket, amelyek a milánói divatház tökéletes stílusában lettek megalkotva. Isabel May, az oldal ügyfélélményért felelős vezetője és ügyvezető igazgatója is rendkívül izgatottan számolt be a kollaborációról.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag a mi vásárlóinknak kínálhatjuk a Dolce&Gabbana első síkollekcióját. Az egyre népszerűbb sísportok ma már egy külön életstílust képviselnek, ezért nagyon hálásak vagyunk a partnerségért, amely egyesíti azt a luxust, amelyet a közönségünk is nagyon szeret.

Az egyedülálló kollekció darabjai tegnap, vagyis november 23-án debütáltak a Mytheresa oldalán.