×

Heidi és Leni Klum karácsonykor, együtt, Intimissimiben

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 12. 6.

Az Intimissimi őszi kampányában már láthattuk főszereplőként a lenyűgöző Heidi Klumot és lányát, Lenit, mint az önbizalom, életöröm és az anya-lánya közötti szövetség képviselőit, ezúttal pedig a karácsonyi időszakhoz készült velük egy kampányanyag, amelyben a márka jellegzetes ünnepi szettjeiben pózolnak.

Kifinomult anyagok, olasz minőség és különleges design: az Intimissimi karácsonyi kollekciójában mindenki megtalálja kedvenc darabját, legyen szó a bevált csipkeklasszikusokról vagy épp a legújabb trendekről: egy csillogó kövekkel díszített fekete csipke szett a hozzá illő csipkekimonóval, arany részletekkel gazdagított piros fehérneműk, és persze az elengedhetetlen selyem – a kulcsszó idén karácsonykor az egyediség: a kollekció kifinomultsága minden tekintetben kiemeli a nők szépségét, egyedivé és különlegessé téve őket. A felfedezésre és ajándékozásra váró termékek kínálatában új minták is megjelennek: romantikus, virágos csipkeszettek flitterekkel, csillogó és érzéki áttetsző darabok, kimonók, kockás pizsamák és természetesen az időtlen selyem termékek.

A szexi fehérneműk mellett a márka természetesen idén télen is készült pihe-puha pizsamákkal is mindazok számára, akik puha kényelemre vágynak a meghitt otthoni pillanatokban. Sokszínű darabok, amelyek tökéletesek otthoni és utcai viseletnek egyaránt. Az új kollekció számos meleg darabot kínál az év leghidegebb időszakaira, mint például a kötött, bordázott szegélyű kardigánok. A szövetekre fektetett hangsúly – mint minden évben – idén is kulcsfontosságú. A klasszikus és kényelmes stílusú felsők, pulóverek és kardigánok széles választéka tökéletesen párosítható a kockás vagy egyszínű nadrágokkal, lágy árnyalatokban, például krémfehérben, melange szürkében és bézsben. A puha, prémium anyagok felhasználása egy igazán kifinomult, letisztult termékcsaládot eredményezett, amely a jól kombinálhatóság mellett ügyel a kényelmes, enyhén romantikus megjelenés megőrzésére is.

Fotók ©Intimissimi