×

Világsztárok gyerekfotóival kampányol a BOSS

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 01. 31.

Naomi Campbell, Gigi Hadid és a tavaly BOSS-arcnak választott teniszcsillag, Matteo Berrettini is a Hugo Boss legújabb, Origin Story kampányának az arca (többek között).

Elmesélni az egyes emberek történeteit, hogy jobban megismerjük és megértsük őket, és ezáltal mélyebben kapcsolódjunk az életükhöz, a múltjukhoz és a jelenükhöz. Ez a kiindulópontja az Origin Story by BOSS kampánynak, amely az SS23-as kollekció bevezetésére készült, és amelyet a kifogástalan városi stílus és a márka jellegzetes színeinek – fekete, fehér és teveszín – kombinációja jellemez. A kampány főszereplői különböző területekről, a divat, a film, a zene és a sport világából érkező tehetségek, akik személyes történeteiket megosztva inspirálnak másokat. Ott van például Naomi Campbell és Gigi Hadid, mindketten szupermodellek, a kolumbiai énekes, Maluma, Lee Min-ho dél-koreai színész, Khaby Lame tiktoker és Matteo Berrettini teniszező.

Minden sztár egy gyerekkori fotóval pózol, így mesélve arról az útról, amely napjainkig vezetett, álmaikról, céljaikról és arról, hogy kik is ők valójában, nem mellesleg nyomatékosítva a márka 2022-es szlogenfrissítését, a Be your Own BOSS (vagyis Légy a saját vezetőd) mottót.

A kampány a TikTok „Just a kid” mozgalmára utal, ami röviden arról szólt, hogy posztoljuk felnőttként kedvenc gyerekkori képünket, és a jó hír, hogy bárki csatlakozhat, legyen vásárló, rajongó, vagy ő maga is híresség.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOSS (@boss)

Fotók: ©Mikael Jansson / BOSS