×

Váratlan fordulat: közös kollaborációt jelentett be a Tiffany & Co. és a Nike

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 02. 2.

A sneakerek és a luxusékszerek rajongói kapaszkodjanak meg, az év legváratlanabb együttműködése következik. 

Van az ékszerbiznisz, annak is a legfelsőbb szintje. A Tiffany & Co. És akkor vannak a sportcipők. Persze ott is van a top, mint a Nike. Viszonylag szűk a keresztmetszete a két műfajnak, hát még a szóban forgó két márkának, legalábbis első gondolatra. Ők viszont nem így gondolják, különben nem írták volna alá a „A Legendary Pair” névre keresztelt együttműködést. 

A január 29-én tett bejelentés során mindkét márka megosztott egy posztot a közösségi médiában, amelynek vitathatatlan sztárja a klasszikus Nike cipősdoboz, a Tiffany & Co. ékszerdobozok ikonikus színvilágában. És hogy mi volt benne? A Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837 (1837 az első New York-i Tiffany üzlet megnyitásának éve) edzőcipő, amely kiváló minőségű fekete velúrbőrből készült, a pipa pedig a híres Tiffany Blue® árnyalatban pompázik, és a két márka ezüst lenyomata díszeleg a sarkain. Az ára 400 dollár körül mozog majd, márciusban pedig egy sor limitált kiadású ezüst kiegészítő is követi majd, mind síp, cipőkanál, cipőkefe és egy dubrae (a billog a cipőfüző első sorára), amelyek nélkül nem élet az élet ugyebár.

De térjünk rá a gyakorlati dolgokra. Hol vásárolhatod meg a Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837-et? A két New York-i Tiffany & Co. üzletben és a Nike SNKRS alkalmazáson keresztül.