×

A Fashion Street ad otthont a magyar tervezői pop-up üzletnek a BCEFW ideje alatt

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 02. 3.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megnyitja kapuit a magyar tervezők válogatott kollekcióit árusító pop-up üzlet Budapest belvárosában. Az exkluzív üzlet a 2023/24-es őszi-téli kollekciókat bemutató Budapest Central European Fashion Week ideje alatt, február 4-5. között várja a hazai kortárs divat iránt érdeklődőket.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a nemzetközi trendeket, fogyasztói igényeket és a hazai márkák értékesítésösztönzését szem előtt tartva az idei divathét szezonban is lehetőséget biztosít a magyar tervezőknek arra, hogy egy héten keresztül Budapest egyik legelőkelőbb és legforgalmasabb bevásárlóutcáján értékesítsék ruhadarabjaikat és kiegészítőiket a BCEFW pop-up store-jában.

A Deák Ferenc utcai üzletben 13 tehetséges magyar tervező, különböző stílusirányzatokat, aktuális trendeket, egyedi printeket képviselő termékei közül válogathatnak az érdeklődők. A széles kínálatban megtalálhatóak lesznek a BORBALA patchwork technológiával készült ruhái, a Pelso és a Fanna fürdőruhái, az ABODI, a Viktoria Varga, a MERO vagy a Sentiments elegánsabb darabjai is. A városi és utcai stílust kedvelők olyan márkák kínálatából választhatnak, mint a Daige, a TOMCSANYI, a Slangslang és a ZSIGMOND. A női és férfi kollekciók mellett a Gyorok illetve a Babushka ékszerei is helyet kapnak a pop-up store idei prémium válogatásában, ahol a színes kínálatnak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára tökéletes választást.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCEFW (@bcefw)

Ezen a hétvégén is érdemes lesz ellátogatni a Fashion Streetre!

Borítókép: HFDA