×

A Valentin-nap az önszeretettel kezdődik!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 02. 14.

A The Body Shop Valentin-napon azért kampányol, hogy végre mindenki elfogadja magát olyannak, amilyen, a pároknak pedig még egy kedves tippekből álló listát is készített, amivel garantáltan mosolyt csalhatnak egymás arcára.

A The Body Shop háza táján soha nem számított, hogy mi a nemed, milyen számot mutat az életkorod, vagy hogy kit szeretsz. A márka éppen ezért arra bíztat minket, hogy Valentin-napon élvezzük a szeretet minden formáját, és ha úgy van, ajándékozzuk is meg a kiválasztottunkat – beleértve önmagunkat is. A Bálint-napi kampányuk mottója így szól:

Vele, velük vagy magaddal – megérdemled, hogy ünnepeld a szerelmet!

A márka az etikus termékei mellett külön meglepetésekkel, egyéni ajándékcsomagokkal és persze ajándékutalvánnyal várja mindazokat, akik náluk szeretnék beszerezni a Valentin-napi meglepetéseket. Az illatos beauty termékek mellett egy öt lépésből álló önszeretet csomagot állítottak össze az 5 szeretetnyelv alapján, amit most mi is megosztunk veletek!

1 Elismerő Szavak

Írj neki szerelmes levelet, vagy biztató kis üzeneteket, amiket egy adott ponton kell elolvasnia (ha szomorú, ha magányos, stb.)

2 Testi Érintés

Lepd meg egy masszázzsal úgy, ahogyan ő szereti! Levendulás masszázsolajuk segít kicsit közelebb kerülni egymáshoz.

3 Szívességek

Takarítsd ki az egész lakást, főzz neki egy finom vacsorát, tedd meg azokat a dolgokat, amik tudod, hogy jól esnének neki!

4 Ajándékozás

Vidd el egy meglepetés programra, amelynek minden állomását egy rejtvény megfejtésével derítheti ki! Imádni fogja, ha minden róla szól.

5 Minőségi Idő

Gyújts gyertyákat, engedj egy forró fürdőt, dobj bele egy fürdőbombát, és merüljetek el a szerelem habjaiban. Indulhat az órákon keresztüli beszélgetés az élet nagy dolgairól.

A párok mellett, szinte már hagyományként, azokra is gondolnak, akik egyedül ünnepelnek ezen a napon, mert hisznek abban, hogy önmagunk szeretete az első lépés a boldogsághoz vezető úton. A weboldalukon egy külön rovatot is szentelnek a témának, ahol a finomabbnál-finomabb termékek böngészése mellett segítenek abban is, hogy valóban az önelfogadás útjára lépj.

Boldog Valentin-napot!