×

A stílus és a kényelem szerelemgyereke a 320DTLA legújabb kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 02. 27.

A Francia Riviéra könnyedsége ihlette a 320DTLA tavaszi-nyári kollekcióját, amely a multifunkcionális sportruházatok mellett már bikiniket is tartalmaz, csak hogy száz százalékosan készülhessünk fel a nyárra! 

A 320DTLA küldetése, hogy átformálja a sportruházatról alkotott gondolkodást: sportruházat, de egész napos viseletre, ami olyan tökéletes, hogy  a viselője sosem akarja majd levenni. A márka vezető tervezője, Lefkovics Rebeka egész életében az egészséges életmóddal és a sporttal foglalkozott, így kiemelten fontos számára, hogy mindig jól érezze magát a bőrében. (A tervezővel készült korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatjátok.) Ehhez pedig olyan termékekre van szükség, amelyben alig várjuk, hogy mozogni induljunk, legyen szó edzésről, vagy a belvárosi rohangálásról a kutyasétáltatástól kezdve egy csajos ebédig. Igen, merthogy ezek mellett a sportruházatok mellett elég csak a cipőnket lecserélni a nap folyamán, hiszen a sportcipőtől a bakancson át a magas sarkúig mindennel remekül mutatnak. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

320DTLA (@320dtla) által megosztott bejegyzés

A most debütáló, 2023-as tavaszi-nyári kollekciót a Francia Riviéra inspirálta. Az időtlen és elegáns, mégis kényelmes szettek jellemzik a riviérára utazók stílusát. A kollekcióban megjelenő motívumok, mint az asszimetrikus vonalvezetések, a csíkok és a törtfehér elemek megjelenése teszi különlegessé a darabokat, amelyek a nyári forróságban is praktikus társaink lesznek a napi teendőkhöz. A kollekció 90%-át fenntartható anyagokból, a legújabb technológiákkal készítették el – időtállóságuknál fogva pedig környezetbarátok is. Ez jó hír mindazoknak, akik aktív életet élnek, emellett egész napos kényelemre és tudatos ruhadarabokra vágynak. 

A tavaszi darabok március 8-tól vásárolhatóak meg kizárólag a márka webshopján, a teljes kollekciót viszont már csekkolhatjátok az alábbi galériára kattintva!

Csak győzzetek választani!