×

Könyvet ír Millie Bobby Brown – íme minden, amit eddig tudunk róla

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 03. 30.

 A színésznő egy Instagram posztban jelentette be, hogy debütáló regénye, a Tizenkilenc lépés szeptember 12-én kerül az angliai boltok polcaira.

Millie Bobby Brown mindössze 19 éves, de már most rengeteg dolgot elért az életben: kezdve azzal, hogy 12 évesen kapta meg Eleven szerepét a Stranger Thingsben – aminek köszönhetően az egész világ megismerte a nevét –, 15 évesen megalapította saját vegán szépségmárkáját, 18 évesen Mariah Carey-vel szerepelt egy karácsonyi műsorban, most pedig kiadja élete első könyvét is.

Fotó: People magazine

A színésznő az Instagramra kitett videójában pár háttérinformációt is megosztott követőivel, hogy mire számíthatnak a könyv tartalmát tekintve: „A Tizenkilenc lépés egy történelmi regény egy lenyűgöző, bátor 18 éves nőről, Nellie Morrisról, aki családjával a londoni East Endben, Bethnal Greenben él, miközben körülöttük tombol a második világháború. Amikor egy éjjel egy légitámadás során tragikus baleset történik, a következmények katasztrofálisak, és Nellie élete soha többé nem lesz ugyanolyan, mint korábban.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Az Enola Holmes sztárja elárulta, hogy a könyv megírása igazán különleges projekt volt számára, és elmondta a rajongóknak, hogy a történetet saját családja múltja ihlette.

Nagyon remélem, hogy a Tizenkilenc lépésben megtaláljátok a szeretet és az erő igazi szellemét, és alig várom, hogy megoszthassam veletek az elkészült könyvet.

Bár borítója még nincs, a kiadója, a William Morrow a következőt közölte a honlapján: „A Tizenkilenc lépés egy mélyen megrendítő, magával ragadó könyv, valamint a vágyakozás, a veszteség és a titkok epikus története.”