×

Minden, amit eddig tudunk a Bridgerton 3. évadáról

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 04. 1.

Íme minden, amit tudni kell a sikersorozat következő évadáról, amelynek forgatása már 2022-ben kezdődött.

Ma van január harmadik hétfője, az úgynevezett Blue Monday, amely bizonyos brit tudósok szerint az év legdepisebb napja. Igaz vagy sem, mi most feldobjuk az estéteket öt olyan olasz filmmel és sorozattal, amitől tuti felvidultok. (Eredeti nyelven, magyar felirattal, nyilván.)

A Bridgerton 2. évada 2022 márciusában szinte azonnal a Netflix legsikeresebb és legnépszerűbb sorozata lett. Alig telt el öt nap a megjelenés után, és már 193 millió órányi nézettséget produkált az új évad. Ez nem meglepő, hiszen ki ne szeretné Lady Whistledown pletykáit hallani, vagy a Bridgerton testvérek szerelmi életét figyelemmel kísérni? A Phoebe Dynevorra és Regé-Jean Page-re koncentráló első évad, majd a Simone Ashley és Jonathan Bailey (Kate Sharma, illetve Anthony Bridgerton szerepében) köré épülő második évad, valamint egy spin-off sorozat forgatásának bejelentése után a Julia Quinn regényei alapján készült sorozatot egy harmadik évaddal (sőt, egy negyedikkel is) meghosszabbították.

Ha a könyvek sorrendjét vesszük figyelembe, akkor elvileg a harmadik évadnak Benedict Bridgerton és Sophie Beckett történetét kellene követnie, azonban a sorozat írói másképp döntöttek. Így a harmadik évad középpontjában Penelope Featherington és Colin Bridgerton kapcsolata fog állni. Shonda Rhimes az Entertainment Tonightnak a következőt nyilatkozta:

Nyolc Bridgerton testvér van, így azt tervezzük, hogy mindegyik testvér romantikus történetét egy-egy külön évadban követjük. Nem feltétlenül sorrendben haladunk, de mindegyik testvért be fogjuk mutatni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Felmerül a kérdés, hogy kik fognak ismét felbukkanni a képernyőkön? Simone Ashley már korábban megerősítette, hogy visszatér Kate szerepében, hiszen Kate és Anthony története közel sem ért még véget, és a folytatásban tovább kívánják mélyíteni a kapcsolatukat. Nicola Coughlan is újra felöltözhet Penelope Featherington színes ruháiba, valamint Luke Newton is csatlakozik hozzá mint Colin Bridgerton. Azonban az 1. évad szerelmespárja nagy valószínűséggel nem kap szerepet az új évadban. Phoebe Dynevor, aki Dapne Bridgertont alakította korábban azt nyilatkozta, hogy karaktere jelenleg nem szerepel semmilyen történetben, de a közeljövőben, valamint a későbbi évadokban visszatérhet.

Bár a Bridgerton harmadik évadának forgatása már 2022-ben kezdődött, a megjelenés csak valamikor 2023-ban – vagy talán 2024-ben – várható a Netflixen, de hivatalos dátumot még nem tudunk.

(Képek: Netflix)