×

„A szívem csücske ez a nő!” – Donatella Versace újabb vallomása

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 04. 7.

Megtudtuk, miért választotta Donatella Versace Anne Hathawayt a legszemélyesebb kollekciójának arcaként. 

Anne Hathaway karrierje során számos ikonikus ruhában jelent már meg a vörös szőnyegeken. Volt köztük csipke, átlátszó ruhák, pufi kabátok, csak hogy egy párat megemlítsünk. Azonban a 40 éves színésznő eljutott arra a pontra az életében, hogy most már egy letisztult, szinte kapszulagardróbot szeretne kialakítani magának. 

És ekkor jön szóba Donatella Versace, akinek Versace Icons kollekciója pontosan ezt nyújtja. A kollekcióhoz a tervezőnő a saját ruhatárából, valamint a ház több évtizedes tapasztalatából merített inspirációt, amelyet olyan erős nők öltöztetésében szerzett, mint Diana hercegnő, Michelle Obama vagy Lady Gaga. A tervező Hathawayt választotta ki a kampány arcának, aki egy farmernadrággal kombinált melltartós fűzőt, egy fekete trikóruhát, valamint egy fekete grain de poudre ruhát visel, amely Donatella saját mindennapi egyenruháján alapul.

Anne „szereti és ért a nagyszerű ruhákhoz” – mondja a tervező, aki a következőt válaszolta, amikor arról kérdezték, hogy ő személy szerint milyen darabok nélkül nem tudna élni:

Fekete nadrág – mindig. De a fekete nadrágok közül is azok, amelyeknek csodás a szabása és kiválóan illeszkednek. Emellett számomra elengedhetetlen egy platformos csizma, és egy fekete, szabott zakó. Csak egy kis emlékeztető arról, hogy ki is a főnök

– tette hozzá nevetve Donatella, aki régóta csodálja Anne-t. Elmondása szerint ő egy rendkívüli művész, akinek határozott álláspontja van a karrierjéről. Emellett az ENSZ jószolgálati nagyköveteként jótékony célokra használja platformját. „A szívem csücske ez a nő” – mondta Donatella.

Hathaway a múltban többször is Donatella összetéveszthetetlen tervezéseihez fordult – a sztár Atelier Versace flittereket viselt, amikor második gyermeke születése után visszatért a vörös szőnyegre a 2020-as Critics’ Choice Awards-on, nemrég pedig a Versace 2023-as őszi/téli kifutó show-ján vett részt Los Angelesben egy csillogó kis fekete ruhában és egy platformos csizmában. A tervező szerint ez az Anne által viselt ruhaköltemény az egyik személyes kedvence. 

Maga Hathaway úgy foglalja össze az új Versace Icons kollekciót mint „időtlen elegancia egy kis élességgel.” De nemcsak a ruhák tettek rá maradandó benyomást, hanem Donatella nagylelkűsége és kedvessége is. „Ő és mindenki a Versace családban hihetetlenül befogadó és támogató volt velem szemben” – mondta Hathaway. „Micsoda izgalom Versace nőnek lenni!”

Fotók: VOGUE

Címkék