×

Megnyitott a régió első Lifestyle Calvin Klein üzlete a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 04. 27.

Az üzlet különlegessége, hogy az itthon eddig elérhető Calvin Klein Jeans mellett a márka összes kollekciója is elérhető.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Roland Divatház harmadik márkáját köszönthetjük az utcánkban! Hatalmas kínálat, csodás berendezés és segítőkész eladók várják a vásárlókat. Ráadásul minden vásárlással regisztrálni lehet egy nyereményjátékra, ahol a vásárlók meghívást nyerhetnek a Calvin Klein május 25-i üzletnyitó rendezvényére a Dojo Clubba.

Vissza a kezdetekhez

1968-ban Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította meg a márkát, és tiszta esztétikával, valamint innovatív dizájnokkal az amerikai divat vezetőjeként szerzett magának hírnevet. A Calvin Klein márka termékeinek globális kiskereskedelmi forgalma 2017-ben meghaladta a 9 milliárd dollárt, és több mint 110 országban forgalmazzák őket. A Calvin Klein világszerte több mint 10 000 munkatársat foglalkoztat.

A Calvin Klein missziója

A Calvin Klein egy globális lifestyle márka, amely merész, fejlődő eszméket és csábító, gyakran minimalista esztétikát képvisel. A márka arra törekszik, hogy izgalomba hozza és inspirálja közönségét, miközben provokatív képi világgal és feltűnő dizájnnal igyekszik felcsigázni az érzékeket.

A Calvin Klein Magyarországon

Itthon az 1987 óta működő Roland Divatház forgalmazza a márkát, akárcsak a Tommy Hilfigert és a Hugo Bosst (amelyek szintén megtalálhatóak a Fashion Streeten), illetve a Marc O’Polot.

További hírekért kövessétek a Fashion Street Instagram-oldalát