×

New Balance ruhák és cipők a maximális közösségi élményért

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 15.

A New Balance a Rival játékplatformmal egyesíti erőit annak érdekében, hogy növelje a két brand globális közösségét.

A Rival által működtetett online versenysorozaton keresztül a New Balance arra törekszik, hogy az exkluzív termékek mellett egyedi élmények segítségével biztosítson különleges hozzáférést a brandhez mind a sportolók, mind a nagykövetek számára. Ez az új megközelítés cseppet sem meglepő, hiszen a sneakerek tekintetében már megszokhattuk, hogy a New Balance mindig valami innovatív megoldásra törekszik.

A New Balance és a Rival közösség kapcsolata

A Rival a maga nemében elsőrangú vállalati platformmegoldást kínál, amely képessé teszi a vállalatokat és szervezeteket arra, hogy kihasználják a játék és az e-sport népszerűségét, hogy új ügyfeleket szerezzenek, fokozzák az elköteleződést, lojális közösséget építsenek márkáik körül, valamint új bevételi forrásokat teremtsenek. Szabadalmaztatott technológiája révén a Rival összekapcsolja a klasszikus játékok és az e-sportok globális vonzerejét és közönségét sportcsapatokkal, ligákkal és az ismert márkákkal. Több mint 75 éve az Egyesült Államokban gyártott New Balance MADE U.S. egy olyan prémium kollekció, amely az USA-beli eladásaik korlátozott részét képviseli. A New Balance New Englandben öt, Flimbyben egy gyárral büszkélkedhet. A cég 8000 munkatársat foglalkoztat szerte a világon, 2022-ben pedig 5,3 milliárd dolláros világméretű értékesítést bonyolított. Idén tavasszal a két brand kollaborációra lép: a New Balance elindítja jelenlétét a Rival Rocket League versenyén, és arra ösztönzi a játékosokat és a márka rajongóit, hogy versenyezzenek a New Balance cipőkből és ruházati csomagokból álló ajándékcsomagokért.

A játék világa egyre fontosabb médium az élmény által előidézett közösségi és kapcsolódási érzés miatt. Izgatottan várjuk, hogy hivatalosan is bejelenthessük kapcsolatunkat a Rivallal, hogy egyedi és magával ragadó játékversenyeket hozzunk a fogyasztók elé

– mondta Chris Davis, a New Balance merchandising igazgatója. A vállalat biztos abban, hogy a különböző médiumokon – jelen esetben online rendszeren – keresztül egyre több új vásárlót ismertethet meg a New Balance ruházati kollekciókkal. A Rival megközelítése és platformja lehetővé teszi a New Balance-nak, hogy elmélyítse kapcsolatát a szenvedélyes fogyasztói bázisával, és életre keltse játékközösségét minden sportágban, sportolóban és résztvevőben.

 

Ha a hazai online boltok kínálatát nézzük, akkor a sneakerek átlagosan 30 és 60 ezer forint közötti áron vásárolhatók meg. Mennyivel jobb egy internetes médiumon keresztül „játszani” a számunkra izgalmas lábbeliért vagy felsőruházatért, nem?

Az innovatív New Balance lábbelik és az amerikai építészet kapcsolata

Az új New Balance kollekciót az arizonai Scottsdale-ben, a Taliesin Westben, Frank Lloyd Wright utolsó téli otthonában és stúdiójában fotózták le és alakították ki.

Frank Lloyd Wrightot Amerika leghíresebb építészeként tisztelik. Alkotói munkásságával arra szerette volna ösztönözni az embereket, hogy ők is megértsék, hogyan lehet a világot jobb hellyé tenni. Abban a hitben és meggyőződésben dolgozott ő maga is, hogy az építészet valóban átalakító erejű lehet: lakóházaival egy teljesen új amerikai stílust hozott létre az élhetőség jegyében. 

Ebben a szellemben készült el a New Balance új kollekciója, amely az idei év nagy klasszikusa: a Made in USA 998 klasszikus hálós felsőrésze disznóbőrből készült velúr fedőpanelekkel lett kiegészülve, változatos textúrát adva a cipőnek. A színpaletta Frank Lloyd Wright futurisztikus városának, Broadacre Citynek (elővárosi fejlesztési koncepció volt 1932-ben) az építészeti vázlataiból és modelljeiből származik. A modell két különleges színben lesz kapható, kiemelve a krémfehéret a földes téglavörös, a meleg sárgabarack és az olívazöld mellett.

NEW BALANCE X FRANK LLOYD WRIGHT 998

A hazai webshopok a cipők mellett szerencsére jól el vannak látva New Balance ruhákkal is, a közönségkedvenc Essentials kapucnis felsőket például már akár tizenötezer forintért is beszerezhetitek!