×

A Falconeri vásárlásod mellé most egy nagyon szexi meglepetés is jár!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 16.

Május 15. és 21. között különleges ajánlattal kedveskedik a superior kasmírtermékeiről híres Falconeri: vásárlásod mellé most egy igazi olasz hangulatot idéző NIO Cocktails terméket kapsz ajándékba.

A NIO Cocktails márka Olaszországból indult azzal a misszióval, hogy az otthonunkból is élvezhessük a prémium minőségű koktélokat, mindezt mixerképzettség nélkül. Patrick Pistolesi világhírű bármixer alkotta meg a 13 különböző ízből álló egyedi koktélrepertoárt, amelyben a klasszikusoktól kezdve egészen a legkülönlegesebb, egyedi ízvilággal rendelkező koktélokig minden típus megtalálható. Minden koktél kizárólag prémium minőségű alkoholt tartalmaz, és az italok csomagolása is egyedi tervezésű tokban történik.

A Falconeri és a Nio Cocktails nem csupán az olasz gyökereken osztozik, de mindkét márka a maga nemében az elegancia megtestesítője, amely titka a kiváló minőségű, természetes alapanyagokban rejlik. A legfontosabb értéket pedig mindkét brand megálmodója számára az a felejthetetlen és egyedülálló élmény jelenti, amelyet a termékek kipróbálói, viselői tapasztalhatnak.

A különleges ajánlat a Fashion Streeten és a MOM Parkban található Falconeri üzletben egyaránt érvényes 2023. május 15. és 21. között.