×

Modern elegancia: Megérkezett a Versace és Dua Lipa La Vacanza kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 24.

Miközben kedd este a Földközi-tenger felett lement a nap, Donatella Versace és Dua Lipa bemutatták a La Vacanza nevű nyári kollekciójukat a rózsaszín neoklasszikus Chateau de la Croix des Gares előtt, ahonnan kilátás nyílt Cannes-ra és a Lérins-szigetekre.

A divat királynője és a zenei szupernóva gálaműsorát egy meglehetősen klasszikus rózsaszín Versace ruhaköltemény nyitotta meg, majd rögtön ezután egy miniszoknya és egy melltartós felső került a nézők szeme elé.

La Vacanza

©VERSACE

A kollekcióban olyan darabok is szerepelnek, mint például a feszes, pillangómintás ujjatlan body, amelyet világos türkiz miniszoknyával párosítottak, valamint számos dögös fehérnemű. Az egész kollekció azt a hatást kelti, mintha mi magunk is a Barbie-univerzumban lennénk, így talán nem is olyan meglepő, hogy a modelleknek egytől egyig nagy Barbie-frizurákat készítettek a kifutóra.

És ha már Barbie, akkor van ám egy másik fontos bejelentésünk is: Dua Lipa hétfő este az Instagram-oldalán keresztül rántotta le a leplet a Barbie filmhez készülő dalának előzeteséről. A „Dance the Night” című dala most pénteken fog megjelenni.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés

Na de vissza a bemutatóhoz. Az estét végül a legerőteljesebb szettekkel zárták: fekete, combig felhasított, kivágott koktélruhák. A bemutatóban szerepelt néhány extravagáns gyűrű is, ilyen volt például az 520 eurós Medúza-gyűrű, amely a ház ikonikus logóját és katicabogarakat vegyítette vörös és lila színben.

©VERSACE

©VERSACE

Tekintve, hogy a zene mennyire fontos része a Versace DNS-ének – Madonnától elkezdve, Elton Johnon és Prince-en át, egészen Dua Lipáig –, a Dua és Donatella közötti kapcsolat egészen természetesnek hat.

Dua Lipa elmagyarázta, hogy a kollekció megalkotása

nagyon másfajta munka volt, mint a zenéé. Úgy érzem, hogy a Versace energiája inspirált engem. Igazából egyáltalán nem tudok rajzolni, de megtanultam megérteni a tervezési nyelvet és megvalósítani az ötleteket. A Versace alapértéke a család, és ez valóban egy igazi család.

„Rengeteg munka volt, de nagyszerű volt hallani ezt a hangot az oldalamon. Dua a mai nő megtestesítője: magabiztos és erős. Azt akartam, hogy a kollekció arról szóljon, ami ma történik. Számomra ez a szórakozásról, a szabadságról és a pompáról szól” – csatlakozott Donatella az énekesnőhöz.

„Nyaralós viseletek, nyári színek, vidám és szabad, de ugyanakkor igazán pimasz darabok jelennek meg ebben a kollekcióba. Emellett igyekeztünk valami olyasmit is létrehozni, ami nagyon klasszikus Versace, így nem kell ránézni a címkére, hogy az emberek tudják, miről van szó” – lelkendezett Dua.

A La Vacanza kollekció már elérhető online és a Versace üzletekben is!

Borítókép: Donatella Versace – Instagram