×

Ez a Barbie készen áll – megérkezett Greta Gerwig filmjének legújabb előzetese

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 27.

Bár csak csütörtökön jött ki a Barbie legújabb előzetese, az internet azonnal felrobbant, az emberek lelkesen várják, hogy megismerjék a teljes történetet.

Eddig a film egésze rejtély volt a nagyközönség számára, azonban ez az új előzetes egy kis ízelítőt ad arról, miről is fog szólni Greta Gerwig legújabb alkotása, hiszen Barbie és Ken július 21-én hivatalosan is belépnek a való világba.

Röviden összefoglalva, hogy mit is láthatunk az új előzetesben: Minden normálisnak tűnik egészen addig, míg Barbie nem kezd el különös dolgokat tapasztalni. Egy parti kellős közepén hirtelen megkérdezi a többi Barbie-tól és Kentől, hogy szoktak-e a halálon gondolkodni; már nem tud csak úgy kecsesen leugrálni a tetőről; SŐT még a lábfeje is kiegyenesedett, nem tud már lábujjhegyen állni. Így aztán a Barbielandben töltött napokba belefáradva Margot Robbie Barbie-ja és Ryan Gosling Kenje a szülőföldjük határain túlra merészkednek. Az új felvételeken Barbie és Ken felfedezik a modern világot, amely egészen más, mint a rózsaszín, műanyagból készült életük biztonságos menedéke.

Szintén az izgalom tárgya, hogy az előzetes alatt felcsendült Dua Lipa készülőben lévő dalából is pár részlet. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BARBIE (@barbiethemovie) által megosztott bejegyzés

Ellepték az emberek a forgatás helyszínét

Gerwig és a Barbie csapat megpróbálta titokban tartani a film cselekményét a közönség előtt, de amikor tavaly a Los Angeles-i forgatásról készült fotók és videók felkerültek a netre, a rajongók kezdtek rájönni a film történetére.

„El sem tudom mondani, mennyire megalázó volt számunkra, egyébként” – mondta Margot tavaly Jimmy Fallonnak a forgatási fotókról, amelyek széles körű figyelmet kaptak az interneten.

Úgy nézünk ki, mintha nevetnénk és szórakoznánk, de belülről haldoklunk. Haldoklunk. Úgy éreztem, ez életem legmegalázóbb pillanata.

„Tudtam, hogy L.A.-ben kell forgatnunk néhány külső felvételt. Tudtam, hogy ha egyszer kültéri felvételeket készítünk, akkor le fognak fényképezni minket. Valószínűleg lesz egy kis tömeg, akik felfigyelnek ránk, mert, tudod, egy kicsit kilógunk a sorból ezekben a ruhákban. Szóval tudtam, hogy lesz egy kis figyelem, és valószínűleg néhány fotó is kikerül, de nem úgy, ahogyan történt” – tette hozzá Margot. 

Barbie

Fotó: Barbie előzetes

Margot Robbie és Ryan Gosling mellett a Barbie olyan sztárokkal lesz tele, mint Will Ferrell, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Emerald Fennell, Kate McKinnon, Michael Cera, America Ferrera és Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Jamie Demetriou, Emma Mackey, Dua Lipa, Issa Rae, Hari Nef, Alexandra Shipp, Simu Liu, Scott Evans és Ncuti Gatwa.

Borítókép: Barbie előzetes