×

Az FS szerkesztősége bemutatja kedvenc termékeit

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 30.

A nyár közeledtével egy kis inspirációra lenne szükséged mind a divat, mind pedig életmód területén? Akkor jó helyen jársz, a Fashion Street szerkesztősége ugyanis összegyűjtötte azokat a termékeket, amik a kívánságlistájukon vannak, vagy a mindennapjaik részét képezik. A héten Niki, a Fashion Street social media managere hozta el nektek kedvenceit.

Idén nyárra elhatároztam, hogy nem hagyom, hogy a gardróbom unalmas legyen! Éppen ezért már egy ideje kísérletezem a színekkel, ami az én esetemben nagy szó. Alapvetően a ruhatáram nagy részére a neutrális darabok a jellemzőek, de ahogy sokan másokat, úgy engem is magába szippantott a TikTok és a Pinterest világa, és teljesen magával ragadtak az élénk színek, valamint az extrább, különlegesebb darabok.

Mango Outlet fodros blúz

Ez a zöld blúz abszolút kedvencem ebben a hónapban. Amennyire a komfortzónámon kívülre esik, annyira érzem magam benne magabiztosan minden egyes alkalommal, amikor hordom. A nyári hónapokra is tökéletes, hiszen, ha nem szeretnénk túlságosan kitenni bőrünket a napnak, akkor ez pont úgy takarja el, hogy közben nem sülünk meg.

FS szerkesztősége

Mango Outlet

COS szandál

Úgy látom hogy ezek a platformos, lábujjközös szandálok az elmúlt időszakban igencsak felkapottak lettek. De egyáltalán nem panaszkodom, én is odáig vagyok értük! A kívánságlistámon ez a fehér COS szandál van jelenleg, szerintem nagyon könnyedén fel tud dobni bármilyen nyári szettet.

FS szerkesztősége

COS

Color WOW styling cream

Göndör hajam van, amivel elég sűrűn meggyűlik a bajom: néha nem úgy göndörödik be, ahogy kellene, vagy csak szimplán nagyon szálas. Viszont amióta beépítettem a rutinomba a Colow WOW styling creamjét, azóta sokkal elégedettebb vagyok a végeredménnyel. Minden hajmosás után felkenem a nedves hajamra és hagyom, hogy megszáradjon.

Color WOW

Massimo Dutti nyaklánc

A bőrzsinóros nyakláncok nagy medálokkal ellepik az Instagram és TikTok feedemet, éppen ezért érzek egyre nagyobb késztetést, hogy magamnak is beszerezzek egyet. Amikor megláttam egy-egy influenceren ezt a kiegészítőt, mindig csak megjegyeztem magamban, hogy „Hmm, oké… Neki jól áll, de én biztosan nem tudnám hogyan hordani.” Az a baj velem, hogy sokszor azért nem veszek meg/fel valamit, mert félek attól, hogy az emberek mit szólnak majd hozzá. Viszont ezt a mentalitást elhagyjuk a nyárra, és azt veszünk fel, amit csak akarunk!

FS szerkesztősége

Massimo Dutti

320DTLA overall

Azt hiszem, megtaláltam a tökéletes pilátesz-szettet. A 320DTLA nemrégiben megjelent tavaszi/nyári kollekciójából sikerült megszereznem ezt a csodás overallt, ami a hátával nyert meg igazán magának – a fehér csík a deréknál nagyon előnyösen mutat a testen.

320dtla

LEAN app

Ha már pilátesz és a tökéletes edzőszett, akkor a végére egy olyan alkalmazást hagytam, ami nem csak ebben a hónapban, de az elmúlt egy évben megkönnyítette számomra az edzést. Tiszta szívből ajánlom Lilly Sabri alkalmazását minden olyan embernek, aki nem engedheti meg – vagy csak szimplán nem komfortos – hogy edzőterembe menjen, de ugyanúgy pótolni szeretné a mozgást. Az appon teljes edzéstervek vannak fent, valamint különböző receptek közül is lehet válogatni.