×

Happily Offline: a kaktusz, ami lehoz a netről, és segít kikapcsolni

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 31.

Nem kérdés, hogy időnként mindenkinek szüksége lenne egy kis digitális detoxra, de egyre nehezebben tudunk meglenni net nélkül, még akkor is, ha éppen tényleg semmi dolgunk nincs. Erre ad választ a Verdé legújabb, Happily Offline nevet viselő kaktusza.

Egy eső utáni délutánon kezdődött minden, amikor egy házaspár Gödöllőn kirándulva megpillantotta az erdővel körülvett gyümölcsöskertet. Azóta már eltelt három évtized, S. Fehér Anna és férje, Steiner Gyula pedig létrehoztak valami egészen csodálatosat. Így született meg a Keramikus Kertje, amely a tavaszi-nyári print lapszámunk divatanyagához biztosított lenyűgöző helyszínt. 

A barátok, a család, a munka és még a kedvenc sorozataink is a neten keresztül érnek el minket. Így nem csoda, ha nehezen cserélünk le 10 perc online jelenlétet a sokkal kevesebb ingerrel kecsegtető offline percekre. Pedig a rendszeres kikapcsolás a kiegyensúlyozottság alapvető része, már ha tényleg ki tudunk kapcsolni, és egyszerűen csak élvezni a semmittevést. A gond csak az, hogy a maximális fordulatszámon pörgő életünkben semmit sem csinálni sokkal nehezebb, mint bármit a neten. És itt jön a képbe a Happily Offline és a Verdé a kikapcsolásra buzdító kampányával. Merthogy „unatkozni” igazából hasznos, sőt, még élvezetes is, ha tudjuk, hogyan kell jól csinálni.

Offline weboldal és digital detox

Hogy a kikapcsolás közben véletlenül se zavarjon meg semmilyen értesítés vagy felugró chatablak, egy egészen szokatlan megoldást vetett be a Verdé. Egy offline weboldalt készített, ami úgy lép működésbe, ha lecsatlakozunk a netről. Az offline.verdeshop.hu egy teljes gyűjteménnyel vár minket az unatkozást segítő tippekből, ehhez viszont offline módba kell váltanunk. Hogy miért tennénk ilyet? Ha a mentális egyensúlyunk megalapozása nem lenne önmagában elég, jutalmat is kapunk minden egyes offline töltött percért: garantált kedvezményt a Happily Offline kaktusz árából! Nem is rossz ajánlat azért cserébe, hogy semmit se csinálj, ugye? Az unatkozós mesterkurzus persze nem ér véget ennyivel.

Ez a kis kaktusz azután is segít lejönni a netről és kikapcsolni, ha beköltözött hozzád. Elég odaérinteni a mobilod a kaspójához, és máris megjelenik egy ötlet a képernyőn, hogyan üsd el az időt internet nélkül, hasznos semmittevéssel.

A Happily Offline több mint egy kaktusz

A Verdé egyedi dizájnnal és egyéniséggel ruházza fel a kaktuszokat és pozsgásokat. Így azok nem szimpla szobanövények, hanem olyan stílusos kiegészítői is az enteriőrnek, amelyek pozitív üzenettel töltik meg az életed. Ha készen állsz életed leggyümölcsözőbb unatkozására, irány az offline.verdeshop.hu oldal!