×

Ezt nem fogjátok elhinni! Samantha Jones karaktere visszatér a Szex és New York univerzumba

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 5.

Kim Cattrall, aki Samantha Jones karakterét alakította a Szex és New York sorozatban, lesokkolta a fanokat a bejelentéssel!

Miért is okozott ekkora meglepetést Kim Cattrall bejelentése? Azért, mert 2017-ben azt nyilatkozta, hogy soha nem venne részt egy újabb Szex és New York film forgatásán, és úgy tűnt, ezt komolyan is gondolja.

Soha! Erre nemet kell, hogy mondjak. Az ember megtanulja a különböző leckéket az életben, és az én leckém az, hogy csak jó emberekkel dolgozzak együtt, és szórakoztatóvá tegyem a munkát”

– nyilatkozta Kim a Daily Mailnek kihangsúlyozva, hogy soha többet nem szeretne Samantha Jones bőrébe bújni. Nem a pénzről vagy a több jelenetről szólt a döntése, hanem arról, hogy akkor, 61 évesen, szerette volna lezárni ezt a fejezetet az életében.

Balhé a láthatáron

Szintén egy 2017-ben adott interjújából ki lehetett szűrni, hogy Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker kapcsolata nem éppen felhőtlen. Nem tudni pontosan, hogy mi is történt a két színésznő között a forgatásokon, de a feszültség nyilvánvaló. „Ez az a pont, ahol tényleg számonkérem a Szex és New York szereplőit, legfőképp Sarah Jessica Parkert” – mondta az interjúban. Míg Kim nem félt kifejteni érzéseit a médiának, Sarah Jessica Parker tagadta, hogy bármiféle balhé is lenne közöttük. „Csak szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy nincs cicaharc. Soha nem ejtettem ki egy rosszindulatú, nem támogató, barátságtalan szót sem. Arra is szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy négy nő volt a forgatáson, és mindegyikükkel egyforma időt töltöttem, szóval ez nem egy olyan forgatás volt, ahol két nő nem jött ki egymással. Mindig is nagyra tartottam Kim munkáját, és mindig nagyra értékeltem a közreműködését.”

És egyszer csak...

kép: hetediksor.hu

Ezután több olyan megnyilvánulása is volt Kimnek, amelyekből egyértelműen átjött a rajongóknak, hogy a jövőben nem fogják viszont látni Samantha Jones karakterét a képernyőkön. Na de akkor mi változott meg?

Samantha Jones mégis visszatér!

Kim Cattrall Instagram-oldalán keresztül jelentette be a hírt, miszerint Samantha visszatér a képernyőkre az És egyszer csak… második évadának fináléjában. Azonban ez nem minden! A színésznőnek két kikötése is volt a visszatérését illetően. Az egyik, hogy nem hajlandó együtt forgatni korábbi társaival, Sarah Jessica Parkerrel, Cynthia Nixonnal és Kristin Davisszel. A másik pedig, hogy nem akarja látni Michael Patrick Kinget a forgatáson. A hír futótűzként terjedt, a rajongók nem is lehetnének ennél izgatottabbak!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Cattrall (@kimcattrall) által megosztott bejegyzés