×

Chiara Ferragni a legújabb Louis Vuitton cipő arca

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 6.

Chiara Ferragni prezentálja a legújabb Louis Vuitton cipőt. A Shake névre keresztelt lábbeli már most a nyári szezon legfelkapottabb kiegészítője.

Egy Louis Vuitton cipő mindenek felett

Egy Louis Vuitton cipő és az olaszok legfelkapottabb influenszere, Chiara Ferragni már önmagában garancia a minőségre és a menőségre. Nem beszélve a dizájnról, aminek köszönhetően a Shake-et már most a szezon legimádottabb cipőjének titulálta a divatra éhes közönség. Az ikonikus, nőies és egyszerre kényelmes lábbeli részleteit a Twist táska ihlette. Többféle stílusban és sarokmagassággal kínálják, beleértve a szandálokat, a loafereket és a balerinacipőket. Létezik egy platform változat is, amely két különböző modellben kapható: bokacsizma és szandál.

Cipők a szivárvány minden színében és fazonjában

Válaszd a sztenderd feketét, a bájos puncsszínűt, vagy az energikus narancsot, mindegyik sikkes és vidám jelleget kölcsönöz majd a mindennapi stílusodnak. Már a cipő neve (Shake!) is fokozza a szórakozásra és a szabadságra való vágyat. Ez nyáron különösen nagy szerepet kap nemcsak a divat, de a lifestyle terén is. A cipők különleges jellemzői közé tartozik még az erős vonalvezetés, a szögletes orr és a V alakú sarok, amely tökéletessé teszi őket minden alkalomra. 

©Louis Vuitton

Kreditek:

Fotó: Oliver Hadlee Pearch per Louis Vuitton

Styling: Emmanuelle Alt per Louis Vuitton

Borítókép: designscene.net