×

Ikonikus Carrie Bradshaw szettek, amelyek 2023-ban is megállják a helyüket

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 12.

Sokunkban kedves emlékeket idéz a négy New York-i szingli életét bemutató sorozat, a Szex és New York. Mindegy, hogy a nagyvárosi lét, a komikus párbeszédek vagy a főhős szerelmi életének kihívásai vonzottak a képernyő elé, egy teljesen biztos: divatfronton soha nem érhetett minket csalódás. Íme 5 ikonikus Carrie Bradshaw szett, amit mi biztosan viselni fogunk idén nyáron! 

Hot Short

Oké, ezen a képen kicsit sok minden történik egyszerre – texturált felső, körömcipő, hosszú kabát és még egy svájci sapka is – de az vitathatatlan, hogy idén nyáron visszatérnek az igazán rövid rövidnadrágok. Nem is olyan rég volt, hogy Bella Hadid boxerszerű viselete futótűzként terjedt az interneten, és hirtelen mindenki a barátja, a férje, vagy a család férfi tagjainak alsóneműs fiókjában kezdett kutakodni. Erre mit mondhatnánk? Carrie Bradshaw előbb viselte!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc) által megosztott bejegyzés

A mi választásunk: Benetton

Trópusi minták

Minta minden mennyiségben! A hat évados sorozat sztárját nem egyszer láthattuk élénk, feltűnő színek kavalkádjában. A trópusi mintázat egy univerzális aduász, ami minden nyáron visszatér. És pluszpont jár, ha ez egy lenge, rövid szabású ruhán jelenik meg, ami a legjobb ellenszer a 40 fokos kánikulára.

A mi választásunk: Oysho

Hajkendők 

Hogy ne kapjunk napszúrást, de mégis megmaradjon a sikkes városi megjelenésünk, mi a hajkendők mellett tettük le a voksunkat – ahogyan kedvenc főhősünk is. Az epizódok előrehaladtával többször is megjelennek kiegészítőként a különböző mintájú és színű darabok. Személyes kedvencem a fekete kendő + napszemüveg kombináció, amivel fixen mi leszünk a legstílusosabbak a városban.

A mi választásunk: Massimo Dutti

A fekete mini

Az LBD (avagy a little black dress) a nők gardróbjának egy elengedhetetlen pillére. És a tökéletest megtalálni igazi kihívás, hiszen ezernyi fazon, anyag és stílus közül válogathatunk. Ennek a ruhának tényleg olyannak kell lennie, mintha ránk öntötték volna, és valljuk be, ez nem egy egyszerű feladat. Carrie Bradshaw szerencsére most is a segítségünkre siet, hiszen az ő fekete minijét simán beépíthetjük a nyári viseleteink közé. Nappal az irodában egy blézerrel párosítva, estére, randira pedig egy kistáskával nagyszerű szettet alkot. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc) által megosztott bejegyzés

A mi választásunk: Zara

Carrie Bradshaw visszatérő trendjei

Szinte hihetetlen, hogy a 25 évvel ezelőtt megálmodott karakter ruhatára a rohamosan változó trendek között is megállja a helyét. Ezen a képen egy dolgot sem tudnánk említeni, ami elavult lenne. Kezdve a vajsárga nadrággal, a hozzá színben tökéletesen passzoló kistáskával, a barna pántnélküli felsőn át egészen a nagy, feltűnő láncon függő medálig. Bravó!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc) által megosztott bejegyzés

A mi választásunk: Y2K szett a Bershkából

Te melyik ikonikus Carrie Bradshaw szettet fogod viselni idén nyáron?

cover: HBO

fotók: Pinterest