×

Exkluzív ajándékok várnak a Falconeri és a Le Parfum együttműködés keretein belül a Fashion Streeten!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 16.

Értékes ajándékkal gazdagodhattok a Falconeri és a Le Parfum együttműködés keretein belül. Előbbinél Le Parfum szettet, utóbbinál Falconeri táskát kapnak ajándékba a feltételt teljesítő vásárlók.

A Falconeri és a Le Parfum számos elismerésre méltó értéken osztozik. Mindkét márka nagy hangsúlyt fektet az előállításra. A nemes alapanyagok kiválasztásától kezdve a kézművességen át az egyedi kivitelezésig minden munkafolyamat az időtlen elegancia megtestesítését szolgálja. A legfontosabb érdem azonban mindkét márka megálmodója számára az a felejthetetlen és egyedülálló élmény, amelyet a termékek kipróbálói, viselői tapasztalhatnak.

A Falconeri az időtlen szépség értékében hisz, amelynek titka a kézműves szakértelem és az innovatív gyártási technológiák sajátos kombinációjában rejlik. Kivételes termékek, kivételes emberek számára.

A Le Parfum specialitása a luxusszinten űzött otthoni illatosítás a színvonalas illatgyertya- és roomspraykínálattal és a különleges céges ajándékok kínálata. Emellett pedig a személyes parfümtanácsadás exkluzív szolgáltatása.

2023. június 13-26. között pedig igazán érdemes ellátogatni a superior kasmírtermékeiről híres Falconeri és Magyarország első niche-parfümériája, a Le Parfum üzleteibe, ugyanis különleges ajánlattal kedveskednek a vásárlóknak.

Kíváncsi vagy, milyen ajándékok várnak a Falconeri és a Le Parfum együttműködés során?

Falconeri üzletben legalább két teljes árú termék vásárlása esetén és Falconeri Club tagság birtokában (akár helyszínen történő rövid regisztrációt követően) minden vásárló ajándékba kap egy Le Parfum szettet, amely személyesen a saját márkaboltban vehető át.

A Le Parfum üzletben pedig legalább 65.000 Ft feletti vásárlás esetén és Falconeri Club tagság birtokában (szintén a helyszínen történő rövid regisztrációt követően) minden vásárló ajándékba kap egy Falconeri táskát.

A Falconeri és a Le Parfum együttműködés különleges ajánlatát a MOM Parkban és a Fashion Streeten található üzleteiben egyaránt érvényes 2023. június 13-26. között nyitvatartási időben.