×

Belefáradtál a szőrtelenítésbe? Akkor örülni fogsz: megérkezett a FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 24.

A szőrtelenítés (nem csak, de főleg) nyáron az egyik legproblémásabb dolog, amit kénytelenek vagyunk beilleszteni a beautyrutinba. Ha te is unod az állandó borotválozást, a kozmetikushoz járást vagy a fájdalmas epilálást, ezt a terméket imádni fogod! A FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke új távlatokat nyit az otthon kényelmében. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én néha legszívesebben visszautaznék az időben, hogy megkeressem azt az embert, aki kitalálta, hogy a nők nem lehetnek szőrösek. És miután megtaláltam, száműzném egy lakatlan szigetre, mielőtt elterjeszti ezt a nagyszerű beautytrendet. Mert kevés dolog van, amire jobban sajnálom az időmet, mint nyáron minimum kéthetente teljes szőrtelenítést végrehajtani, minimum másfél óráig. A tökéletesen sima, babapopsi élményért. (Mielőtt mondanád: nyugi, próbáltam a végleges, lézeres szőrtelenítést is – saját tapasztalatom szerint minden, csak nem végleges.)

Érdekes, hogy a hajunknak, a szemöldökünknek, a szempillánknak dúsnak kell lennie, de a testünkön mindenféle szőrszál közröhej tárgya. 

A genetika viszont nyilván úgy működik, hogy ha valaki erősebb szőrzettel rendelkezik, az az egész testére vonatkozik. Így a „mediterrán típusú lányok” erős, sűrű hajjal, szemöldökkel és szempillával büszkén rendelkezve mégis ádáz harcot vívnak a testük többi részén található szintén erősebb szőrszálakkal, beleértve a bajuszrészt is (mert ugye szemtől lefelé ne legyél szőrős). Ezzel szemben a kevésbé szőrős, a testükön szerencsésen csak alig látható, pihékkel rendelkező lányok azért járnak két-három hetente a kozmetikushoz, hogy laminálják, tetoválják, fessék a ritkás szemöldöküket, és minimum 3D-s műszempillákkal turbózzák fel a sajátjukat. Hát, köszönjük!

És végre megérkezett a FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke! 

Persze lehet mondani, hogy tegyünk az egészre, éljünk a feministamozgalom szerint, és hagyjuk meg a hónaljszőrzetünket is. De valljuk be, erre csak nagyon kevesen képesek, mert ez a dolog már visszafordíthatatlan. Így nem maradt más hátra, mint tájékozódni a szépségipari szereplők termékeiről, a különféle módszerekeről és kiválasztani a megfelelőt. És főleg örülni az olyan fejlesztéseknek, amelyek, ha nem is kínálnak végleges megoldást, de legalábbis megkönnyítik, sőt, esetenként feldobják ezeket a kötelező szépségápolási rutinokat.

FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke

A FOREO kétségkívül egy ilyen márka, amely termékeinek hatékonyságát egyedülálló, vidám dizájnnal és olyan funkcionalitással ötvözi, amely tényleg feldobja a mindennapokat. Legújabb fejlesztésétől pedig szerintem nemcsak nekem csillant fel a szemem, de minden olyan nőnek, aki rendszeresen átéli a szőrtelenítés minden kellemetlenségét és maceráját. Az orvosi skin-tech iparág világvezető brandje ugyanis végre belépett az otthoni IPL-készülékeket forgalmazó vállalatok piacára!

KÉRSZ EGY BARACKOT? 🍑 

A FOREO új technológiája fájdalommentes, hatékony és selymesen sima szőrtelenítést kínál otthonunk kényelmében. Hihetetlenül hangzik, ugye? Pedig nem az! A PEACH™ 2 készülék a hűsítő előkészítő géllel együtt használva hibátlan és garantáltan szőrmentes eredményt biztosít. Akik belefáradtak a mindennapos borotválkozásba és a gyantázásba, most valóban hatékony és hosszú távú megoldást találhatnak a szőrtelenítésre. A FOREO készüléke ugyanis háromszor nagyobb bőrfelületet kezelve, dupla hatékonysággal körözi le versenytársait.

FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke

A FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke percenként akár 120 villanást is képes leadni, így a kihagyott foltok miatt sem kell aggódni. Nagy bőrfelületet lefedő kezelési ablakkal, a test íveit és hajlatait követő rugalmas fejjel, valamint a biztonságos és fájdalommentes kezelést biztosító beépített bőrhűsítő rendszerrel rendelkezik. A PEACH™ 2 összesen félmillió villanást képes leadni, ami egy életen át a teljes testre elegendő. 

A PEACH™ 2 biztonságos használatát egy beépített hűtési rendszer is segíti. Bár az IPL alapvetően nem egy fájdalmas kezelés, a gyors ütemben villanó fény okozhat enyhe kellemetlen érzést, amit a 360°-os bőrhűtő rendszer azonnal enyhít. További funkciói közé tartozik az intelligens bőrérzékelés, az önbeálló fej és a szilikon védőfelület. Ezeknek a funkcióknak hála a készülék csak akkor kezdi meg az IPL kezelést, amikor az teljes bőrkontaktusba kerül. A flexibilis kialakításnak köszönhetően a PEACH™ 2 alkalmazkodik a test természetes ívéhez, és nem engedi a fényt távozni, így használata biztonságos és hatékony.

FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke

És ha már FOREO, beszéljünk az imádnivaló dizájnról is. Az új termék is két trendszínben kapható, csak azt kell eldöntened, hgy a barack vagy a menta passzol jobban a fürdőszobai berendezéshez. Mert a a FOREO PEACH IPL szőrtelenítőkészüléke minden hasznos funkcióján túl ismét felér egy dizájnertárggyal is.