×

A 10 legmenőbb akciós fürdőruha a Fashion Streetről

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 7.

Elkezdődött a mid summer sale, ilyenkor érdemes körülnézni, és lecsapni azokra a strandtermékekre, amik hiányoznak az idei repertoárból. Íme 10 kedvenc női és főleg akciós fürdőruha, amikre a Fashion Streeten csaphatsz le. 

Azt már leírtuk nektek, melyek azok a dolgok, amik nem hiányozhatnak egy valamirevaló strandtáskából. Ugyanakkor, ha a vízpartra indulunk, a legfontosabb dolog az, hogy a tökéletes fürdőruhát birtokoljuk. Egy olyan darabot, amiben magabiztosan, feszengés nélkül vonulhatunk el a tömegben a lángosostandhoz. Például. 

A tökéletes fürdőruha mítosza

Ez persze nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik. Előbb egy olyan bikinit kell találni, ami tetszik – általában ez a kisebb gond, köszönhetően az idei fergeteges kínálatnak. A nagyobb feladat az, hogy a kiszemelt, jó esetben akciós fürdőruha még passzoljon is ránk. Hiszen ahány ember, annyi specifikus részlet. Jó legyen fenékben, de ne szorítsa el a csípő vagy a derékvonalat. A pánt kényelmesen simuljon a hátra, és a cici töltse is ki a kosarat. Vagy épp fordítva, amibe beleférünk mellben, annak hatalmas a pántja. Aminek jó a felsője, annak nem tetzik a bugyifazonja. Ésatöbbi. 

Tegye fel a kezét az, akivel még sosem fordult elő, hogy az idegösszeomlás szélére kerülve jött volna ki a boltból a fürdőruhavásárlás során – természetesen bikini nélkül.

A szép, testpozitív és akciós fürdőruha sem álom többé

Hogy ezt a szokásos macerát megkönnyítsük, segítettünk nektek előválogatni a Fashion Street üzleteiben található fürdőruhakínálatból a mi kedvenceinket. És ez csak töredéke annak a kínálatnak, ami rendelkezésre áll, és nemcsak a színeket, hanem a fazonokat illetően is. Az utóbbi években ugyanis a legtöbb márka nem viccel, és a bodypositivity hullámára felülve tényleg sokféle testalkatra kínálnak különböző mintával, szabásvonallal fürdőruhákat. Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és a testfelépítésének megfelelő darabot. 

Íme a 10 legmenőbb akciós fürdőruha a Fashion Streetről (a teljesség igénye nélkül)!

A merész – Oysho

A vidám – Tommy Hilfiger

A klasszikus – Benetton

A sportos – Calvin Klein

A nude – COS

Az elegáns – Oysho

A testpozitív – Tommy Hilfiger

A romantikus – Hugo Boss

A játékos – Benetton

A baywatch-os – Calvin Klein

Nektek melyik a kedvencetek? És ne feledjétek, a Fashion Streeten még több csodaszép akciós fürdőruha vár rátok!

Cover: ©Pinterest / Bella Hadid x Calvin Klein Swimwear