×

2023-as nyári férficipőtrendek: a 4 kötelező típus

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 19.

Íme a legizgalmasabb nyári férficipőtrendek minden alkalomra, amelyeket érdemes beépíteni a férfiak gardróbjába.

Magyarország legnagyobb szemüvegmanufaktúrája, a Tipton Eyeworks új műhelybe költözött, ahol a vásárlás mellett szemtanúi lehetünk, hogyan készülnek az egyedi, teljesen személyre szabott darabok.

A cipő sokszor az utolsó simítás a szettünkön, amivel teljes lesz az összhatás, épp ezért olyan fontos, hogy mikor mire esik a választás. Nem könnyű feladat megtalálni a tökéletes darabot, pláne, ha nem magunknak keressük azt. Úgy gondolom, a férfiaknak különösen nehéz dolguk van a cipők terén, főleg, hogy ők (általában) nem is a vásárlás királyai. Legalábbis a tapasztalataim azt mutatják, hogy általában útmutatásra szorulnak, ha arról van szó, hogy milyen cipőt vegyenek fel.

Íme a 2023-as nyári férficipőtrendek, amelyekkel nem lehet mellé lőni!

#1 Loafer

Elegáns, szofisztikált és nem mellesleg elképesztően szexi. Komoly, intelligens, de közben érzéki és izgalmas hangulatot áraszt magából. Egy pár loafer bármilyen szettet egy fokkal magasabb szintre emel. Nyárra egy világosabb barna árnyalatot ajánlunk, amit lehet farmerrel, öltöny- vagy lennadrággal viselni (a lényeg, hogy ne rövidnadrág legyen). Egy biztos: ez a cipő minden nőt leveszi a lábáról. 

nyári férficipőtrendek

Tommy Hilfiger

#2 Rövidszárú sportcipő

Klasszikus, kényelmes és mindennel felvehető. Ez a hétköznapi rohangálós cipő azt sugallja, hogy viselője nyugodt, laza és megközelíthető. Három jó tanács azonban: a dizájnja legyen visszafogott és minimalista, ha anyag, akkor bőr legyen, mert elegánsabbnak hat, és nem utolsó sorban a szín kérdése. A fehér örök, de érdemes próbálkozni egyéb árnyalatokkal is, mint a bézs, off-white, világos szürke, vagy fehér ugyan, de élénk színű sarokrésszel.  

nyári férficipőtrendek

adidas

#3 Espadrilles

Ez a cipő majdnem olyan, mint egy gyerekkori legjobb barát. Ismerjük, szeretjük és elképesztően komfortos. Viselője cool, lezser és spontán. A kifejezetten nyárra tervezett cipő könnyed és vékony anyagának köszönhetően jól szellőzik, így tökéletes városnézésre és hosszú sétákra, de még a tengerparton is megállja a helyét. Párosíthatod rövidnadrággal, farmerrel, chinóval, de még fürdőnadrággal is. 

nyári férficipőtrendek

Calvin Klein

#4 Stylish szandál

Ha már a tengerpartnál és fürdőzésnél tartunk, nem feledkezhetünk meg a nyitott cipőkről sem. Tudom, sokan nem szeretik, pedig van pár cool lehetőség, ha szandálról van szó. Azt javaslom, tartsuk magunkat távol a flipfloptól és a Crocs-tól, és keressünk valami divatosabb darabot. Például egy barna Birkenstock papucsot — de persze más márkák is szóba jöhetnek. Kényelmes, könnyű fel- és levenni, és jól néz ki. Kell ennél több?

nyári férficipőtrendek