×

Kendall Jenner lett a L’Oréal Paris új nagykövete

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 20.

Kendall Jenner a L’Oréal Paris új globális nagyköveteként csatlakozik a híres arcok egyre bővülő listájához.

Végre eljött a nap, mától láthatjuk a várva várt Barbie-filmet a mozikban! Ennek örömére összeválogattunk nektek 3 imádnivaló outfitet: íme a legjobb Barbie inspirálta szettek!

A szupermodell fontos szépségápolási hírrel jelentkezett be – és nem, nem saját termékcsaládot indít, mint testvérei, Kim és Kylie. Ehelyett a szupermodell a L’Oréal Paris-hoz csatlakozik, mint a márka legújabb globális nagykövete. 

Alig várom, hogy jobban belemerüljek ebbe az ikonikus márkába, és csatlakozzak ehhez az erős nőkből álló közösséghez. Az a lehetőség, hogy megtestesíthetem a „Megérdemlem!” mantrát, és emlékeztethetem a nőket világszerte arra, hogy mennyit érnek, olyasvalami, ami miatt nagyon izgatott vagyok, és nem veszem magától értetődőnek

– mesélte Kendall a Harper’s Bazaarnak. Jenner más híres arcokhoz – mint például Kate Winslethez, Eva Longoriához, Elle Fanninghez és Viola Davishez – csatlakozik, mint a márka legújabb nagykövete. A L’Oréal Paris szerint Jenner erős önismerete és mások inspirálására való képessége a partnerség kulcsa.

Kép: Vogue

Jennernek nem ez az első kiruccanása a szépségiparba. Számos illatkampányban szerepelt már, 2014 és 2017 között az Estée Lauder arca volt. Emellett testvéreivel is összeállt egy KKW Fragrance és egy Kylie Cosmetics kollaborációra. Ez az új lehetőség azonban Kendall Jenner arcát több ezer drogériába juttatja el, és a szupermodell ragyogását rendkívül elérhetővé teszi.

Kendall Jenner már kiskorában megismerkedett a L’Oréal termékeivel

Az első emléke a márkával egészen kicsi koráig vezethető vissza, amikor az anyukája sminkjeivel játszott, és megpillantotta a L’Oréal rúzsait a sminktáskában. De emlékei között van a L’Oréal hal alakú gyereksamponja is. Ebből adódóan a márka mindig is fontos szerepet töltött be az életében, Kendall Jenner szavaival fogalmazva ez a nagyköveti pozíció olyan érzés számára, mintha bezárult volna az a bizonyos kör, egy valóra vált álom. 

Nagyon büszke vagyok, hogy egy olyan márkához csatlakozhatok, amely megtestesíti a számomra fontos értékeket, és nagyon izgalmas, hogy ennek részese lehetek.

A modell nemcsak a szépségipari óriáscég szóvivőjeként lesz majd jelen, hogy kapcsolatot teremtsen a fiatalabb közönséggel, hanem a márka hamarosan megjelenő újdonságainak kampányait is ő fogja vezetni, mint például a várva várt Infallible Matte Resistance rúzs.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L’Oréal Paris Official (@lorealparis) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Vogue