×

5 perces sminkrutin — így készül Hailey Bieber epersminkje

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 8.

Az eperszezonnak talán már vége van, de nem Hailey Bieber szerint! A sztár egy TikTok-videóban mutatta meg követőinek, hogyan készíti el legújabb kedvenc sminkjét. Hailey Bieber epersminkje következik!

Ha divatinspirációra van szükségünk, azonnal tudjuk, kikhez forduljunk! Hailey Beiber, Dua Lipa, Kendall Jenner, csak hogy pár nevet említsünk. Íme az idei nyár eddigi legjobb celeb outfitjei!

A Rhode arcápolási márka alapítója egy friss Instagram posztban 2023 nyarát ‘strawberry girl summer’-nek nyilvánította. Ezt követően tetőtől talpig pirosban kapták lencsevégre, miközben vacsorázni volt férjével, Justin Bieberrel, a TikTok oldalán pedig egy tutorial videót tett közzé, melyben az ‘eper smink’-nek nevezett napi sminkrutinját osztotta meg követőivel. Hailey vagy epermániás lett vagy egy új fejezet nyílik a Rhode életében. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés

Hailey Bieber epersminkje – így készítsd el!

Ez a sminkrutin nagyjából 5-10 percet vesz igénybe, tehát pont ideális a hétköznapokra. Hailey Biebert könnyed és laza stílusáról ismerjük, és ez kiterjed a sminkjére is. A legjobb az egészben, hogy hihetetlenül egyszerű elkészíteni, és csupán 10 lépésből áll.  

Kezdésnek a saját termékeit használja — a Rhode kínálatából a glazing milk és a peptide glazing fluid termékeket viszi fel megtisztított bőrére. Ez tökéletes alapnak szolgál, kiegyenlíti a bőrt és a smink tartósságát is elősegíti.

Ezután felfésüli a szemöldökét, majd egy krémes állagú bronzert visz fel az arccsontjára és a homlokára egy ecset segítségével. Kevés korrektort használ a szem alatti részre illetve az apró bőrhibák elfedésére, melyet szintén ecsettel dolgoz el. 

Következő lépésként a pirosító kerül fel — amire Bieber elég titokzatos módon a következőt mondja: ,,Nem mondhatom meg, honnan vannak a krémpirosítók….’’ 

Ezután egy barackos árnyalatú highlightert tapogat fel ujjaival, majd a szemhéjra egy kis bronzosítót. A szeplőket kiemeli, húz egy vékony fekete tusvonalat, és végül a szempilla-göndörítés és spirálozás következik.

Száját először egy nude szájceruzával kontúrozza, majd a korábban használt pirosítót tapogatja az ajkakra, végül a peptide lip treatmentet használja.

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) – Muspace Lofi

Hailey Bieber kommentszekcióját ellepték az izgatottnál izgatottabb hozzászólások. Talán pirosítókat készül piacra dobni a Rhode? A kommentelők nagy százaléka úgy gondolja, ez áll a háttérben, és a többség már most imádja! Mi is nagy izgalommal várjuk, hogy mit tartogat a márka és Hailey számára a jövő.