×

Nyári kedvenceink: a Fashion Street szerkesztőségének nélkülözhetetlen darabjai

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 10.

Legyen a szekrényben, a fürdőszobapolcon, vagy egyelőre csak a kívánságlistán, mindannyiunknak vannak olyan kedvenc termékei, amelyek nélkül nem tudná elképzelni többek között az idei nyarat. Most megmutatjuk nektek, hogy a Fashion Street szerkesztőségében melyek ezek a darabok, hogy inspirációt nyújtsunk nektek is! Szakmai gyakornokunk, Gulyás Lilla összeállítása következik.

Nekem az idei nyár egyértelműen a praktikusságról szól. Mivel általában reggel útra kelek, és csak este érkezem haza, olyan termékeket használok, amelyek elkísérnek a mindennapokban. Ezekből hoztam el a kedvenceimet nektek, csupa olyan must-havet, amik nélkül nekem nem kerek a világ.

Catrice Cosmetics — Lip Super Serum

A legkedvencebb termékem az utóbbi időből nem más, mint a Catrice ajakszéruma. Óriási szájfényrajongó vagyok, és nagyon sokáig különféle termékeket használtam, de valahogy mindegyik kiszárította a számat — ez az ajakolaj azonban táplálja és hidratálja, miközben gyönyörű fényt ad neki. Bónusz, hogy isteni az illata!

Fashion Street

Kép: Catrice

COS ruha

Akik követnek minket egyéb social média felületen (érdemes az Instagram és a TikTok oldalunkat is nézni, higgyétek el megéri), az láthatta már rajtam ezt a csodás COS ruhát. Beismerem eleinte vonakodva vettem le a polcról, de amint belebújtam tudtam, ez szerelem. Egyszerű, lenge, és könnyű viselni — egy rohangálós nyári napon pont ez az, amire szükségem van.

Kép: COS

Mango napszemüveg

A kedvenc napszemüvegemet már harmadik éve nyúzom, ami sajnos eléggé meglátszik rajta. Kicsit szomorú vagyok, de itt az ideje lecserélni, és már meg is találtam méltó utódját. Amint megláttam ezt a darabot a Mango webshopján, azonnal beleszerettem, és már fel is került a wishlistemre!

Fashion Street

Kép: Mango

Bershka tervező

Aki ismer, az tudja, hogy megőrülök a back-to-school szezonért és mindenért, ami papír-írószer. Az ősz kezdete mindig izgalommal tölt el — függetlenül attól, hogy igazából már nincs szükségem semmilyen iskolai felszerelésre. Egy dologról azonban nem tudok lemondani, mert őszintén úgy gondolom, hogy ez tartja egyben az életem, és ez nem más, mint egy 23/24-es naptár. Egyértelműen a tanulói naptárakat preferálom, ezért minden év augusztusában beruházok egyre. Idén a Bershka kínálatából választottam.

Fashion Street

Kép: Bershka

Women’ Secret: Lady Tenderness

A táskám és a mindennapjaim elmaradhatatlan kelléke az éppen aktuális kedvenc illatom. Amiért mostanában rajongok és használom is nap mint nap, az a Women’ Secret Lady Tenderness névre hallgató testpermete. Az édeskés — de ugyanakkor nem túl geil — illat tökéletes a mindennapokra, és mivel nem törékeny üvegben kapható, így tényleg elég beledobni reggelente a táskámba, hogy egész nap jó illatom legyen.

Fashion Street

Kép: Women’ Secret

OYSHO papucs

Ha már a praktikusságról és a rohangálásról is szó esett, nem feledkezhetek meg a kívánságlistám első helyén álló lábbeliről sem. Évekig használtam a Birkenstock papucsomat (amit imádtam, hozzá kell tenni), de úgy érzem kipróbálnék valami újat. Az Oysho kínálatából néztem ki magamnak egy párt, ami látszatra tökéletes. Stílusos és kényelmes!

Kép: Oysho