×

Nyári kedvenceink: a Fashion Street szerkesztőségének nélkülözhetetlen darabjai

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 13.

Legyen a szekrényben, a fürdőszobapolcon, vagy egyelőre csak a kívánságlistán, mindannyiunknak vannak olyan kedvenc termékei, amelyek nélkül nem tudná elképzelni többek között az idei nyarat. Most megmutatjuk nektek, hogy a Fashion Street szerkesztőségében melyek ezek a darabok, hogy inspirációt nyújtsunk nektek is! Az executive asszisztens, Tardi Zsuzsi összeállítása következik. 

Öltözködés terén én vagyok az, akire azt mondhatjuk, „lányos lány”. Tüll, bársony, szatén, selyem, flitterek – ezek határozzák meg leginkább a ruhatáramat. A kihívótól az extravagánsig bármibe bele tudok szeretni, a lényeg, hogy színes és egyedi legyen. Azt vallom, hogy nem szükséges különleges alkalom egy különleges darabhoz – emiatt azt hiszem, az a kislány, aki egykor voltam, ma igencsak jól érzi magát a bőrében.

Zara hosszú flitteres ruha

Szeretem az olyan darabokat, amikre egyből felkapja mindenki a fejét. Ez a flitteres ruha rögtön eléri, hogy oda figyeljenek, ha belépek egy helyre. Kifejezetten tetszik benne, hogy nemcsak a díszítése izgalmas, de a kialakítása is különleges. A nyitott hátú ruhák nyáron nagy kedvenceim, ennek a lenge öltözetnek pedig az ujja is kivágott, így a flitterek sejtelmessége mellett lehet egy kis husit is villantani.

Fashion Street

Kép: Zara

COS virágmintás bőr papucs

Viszonylag magas vagyok, ezért soha nem éreztem magam igazán magabiztosnak egy tűsarkúban. A kisebb kockasarkú cipőket kedvelem, mostanában viszont elkezdtem kísérletezni a törpesarkúakkal is. Ez a virágmintás papucs azért tetszett meg, mert kedvelem, ha egy cipő praktikus tud lenni és sok mindenhez hordható, ugyanakkor mégis több, mint egy szimpla fekete papucs.

Fashion Street

Kép: COS

LUSH Godess bath bomb

Az egyik kedvenc rekreációs programom habfürdőzni. A LUSH termékei mindig feldobják az élményt. Számomra nagyon fontosak az illatok. Szeretem, ha összhangban vannak a gyertyák, a tusfürdőm és a fürdőgolyó, amit használok. Ennek a bath bombnak az illatkompozíciójában a jázmin és a szantálfa dominál, de rózsás és kakaós jegyek is kiérezhetőek. Hűen a nevéhez, valóban istennőnek érzi magát az ember egy ilyen fürdő után.

Kép: Lush

ZARA Home bőrpóráz

Van egy border collie-m, akivel szeretek minél többet együtt lenni. Legszívesebben mindenhova viszem magammal, ha úgy látom, hogy számára is komfortos lesz a program. Ezért fontos, hogy olyan megbízható pórázunk legyen, ami tartós, és nem foszlik el pár sétát követően. Ehhez az egyik legjobb választás a bőrpóráz, ami nem utolsó sorban elegáns is.

Fashion Street

Kép: Zara Home

OYSHO mini kockás bikini

Minden nyáron megfogadom, hogy új bikinit vásárolok. Aztán valahogy eltelik a szezon úgy, hogy még mindig a kedvenc régi fürdőruhámat hurcolom minden strandolásra. Lehet azért, mert ritkán találok olyat, ami igazán tetszene. Ez a kockás bikini most felkerült a kívánságlistámra. Remélem, még idén sikerül beszereznem!

Kép: Oysho

Maybelline Superstay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Egyáltalán nem mindegy, milyen rúzst választunk. Ha könnyen lejön, elkenődik, akkor több vele a baj, mint, amennyire jól néz ki. Körülbelül 14 éves korom óta minden nap hordok rúzst, így volt időm kitapasztalni, hogy mi az, ami igazán tartós. Nemrégiben szüntették meg az egyik kedvenc márkámból azt a színt, amit évekig viseltem, így nagy dilemma volt, hogy mivel fogom pótolni. A Maybelline Superstay-t egy barátnőm ajánlotta és nagyon hálás vagyok érte, mert ez nem csak az étkezéseknél bírja a strapát, de valóban csókálló is.

Fashion Street

Kép: Maybelline