×

Nyári kedvenceink: a Fashion Street szerkesztőségének nélkülözhetetlen darabjai

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 14.

Legyen a szekrényben, a fürdőszobapolcon, vagy egyelőre csak a kívánságlistán, mindannyiunknak vannak olyan kedvenc termékei, amelyek nélkül nem tudná elképzelni többek között az idei nyarat. Most megmutatjuk nektek, hogy a Fashion Street szerkesztőségében melyek ezek a darabok, hogy inspirációt nyújtsunk nektek is! A vezérigazgatói asszisztens, Wágner Nóri összeállítása következik.

Imádom a pasztellszíneket és a letisztult, egyszerű és elegáns szetteket. Idén nagy kedvenceim a lenge vászon és pamut anyagok, ezekből már számos helyen találunk újrahasznosított darabokat is. Viszont szeretem feldobni és megbolondítani a hétköznapibb ruhákat is valamivel, legyen itt szó egy látványosabb ékszerről, egy vagányabb szabászati megoldásról, vagy egy különlegesebb, textúráltabb anyagról. Fontos számomra, hogy egy-egy ruhadarabot jól tudjak kombinálni a már meglévő darabjaimmal. Imádom az elegánsabb és sportosabb stílusokat is keverni, amiből mindig valami új és friss megoldás születik.

Massimo Dutti ing

Számomra egy jól szabott ing a szett alapja lehet. Ez a halvány rózsaszín árnyalatú Massimo Dutti ing szerintem egy csoda, igazi nőies darab. Egyszerű és nagyszerű.

media-4

Kép: Massimo Dutti

Zara Home pamut sort és ing

Szeretem nyáron ezeket a lenge anyagokat, és ha már itt tartunk, a rózsaszín mellett a másik nagy kedvencem a menta. Ezt a Zara Home szettet egy rohangálós nyári napon is el tudom képzelni egy kényelmes papuccsal és egy jó napszemüveggel.

Kép: Zara Home

Zara Home bőrpapucs

És ha már rohangálás, ez a fonott, keresztpántos bőrpapucs a tökéletes választás. Nagyon szeretem a részleteket, ami ennél a papucsnál van bőven. Ráadásul még igazán kényelmes is, emellett pedig csodaszép darab.

Kép: Zara Home

Mango szaténruha

A tökéletes fehér ruha! Fontos számomra a variálhatóság, és hogy egy-egy darabot jól tudjak kombinálni egymással. Ez a Mango ruha tökéletes egy elegáns vacsorára egy magassarkúval, de szintén jó akár egy hűvösebb este egy sportcipővel és egy bőrdzsekivel kiegészítve.

Kép: Mango

H&M gyöngyös fülbevaló

Az arany szerintem sosem megy ki a divatból, a gyöngy kiegészítő pedig a megkoronázása egy öltözéknek. Együtt a kettő pedig igazán különleges. Ez az egyik kedvenc fülbevalóm!

Kép: H&M

COS playsuit

Imádom a pasztellszíneket minden árnyalatban. Ez az egyszerű, egyenes szabású rövid overal emlékeztet a gyerekkoromra. A pántja hátul megkötős, ami ugyancsak egy apró részlet, de mégis feldobja  az egész darabot!

Kép: COS