×

Minden, amit a The Super Models dokusorozatról tudni kell

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 22.

Az Apple TV+ legújabb dokusorozata, a The Super Models Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington pályafutását fogja bemutatni.

Bővül a Prada Beauty kínálata! Érkeznek a szépség- és bőrápolási termékek, és már most érezzük a kollekció körüli hype-ot! 

A hamarosan megjelenő dokusorozat, a The Super Models, betekintést nyújt a kilencvenes évek divatvilágába, valamint a korszak vezető sztárjainak életébe. A négy ikon – Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington – exkluzív interjúk keretein belül idézik fel legendás karrierjüket. 

The Super Models

Kép: Getty Images

A modellek példátlan együttműködésének köszönhetően a sorozat a kulisszák mögé és a kifutón túlra viszi a nézőket, bemutatva, hogyan uralták ezek a nők a modellvilág elitjét, miközben rávilágít egy olyan kötelékre is, amely egy egész iparág hatalmi dinamikáját változtatta meg

– olvasható a hivatalos sajtóközleményben. Lentebb összegyűjtöttünk mindent, amit eddig tudunk a közelgő dokumentumsorozatról!

The Super Models

Kép: Getty Images

Miről fog szólni a The Super Models?

A sorozat az 1980-as évek végére kalauzol el minket, amikor is négy nő a világ különböző tájáról találkozik és egyesítik erejüket New Yorkban. Külön-külön is már sok mindent letettek az asztalra a szakmájukban, de az összefogásukkal elért tekintélyük túlmutatott magán az iparágon. Presztízsük olyan rendkívüli volt, hogy lehetővé tette számukra, hogy felülmúlják az általuk bemutatott márkákat, és Naomi, Cindy, Linda és Christy neve ugyanolyan ismert lett, mint a belőlük inspirációt merítő tervezőké.

Miközben a divatipar továbbra is újradefiniálja önmagát, ez a végső történet a hatalomról szól, és arról, hogy négy nő hogyan fogott össze, hogy ezt a hatalmat magának követelje, megnyitva az utat az utánuk következők számára

– olvasható az Apple TV+ közleményében. „A négy szupermodell ma is a kultúra középpontjában áll az aktivizmus, a filantrópia és az üzleti sikerek révén.”

Naomi Campbell már akkor is izgatottan nyilatkozott a sorozatról, amikor azt először bejelentették 2020-ban. „A nővéreim, Christy, Linda, Cindy és én is rendkívül izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk a történetünket a világgal. Reméljük, hogy a dokusorozatban látható utazásunk bátorítani, motiválni és inspirálni fogja a fiatalokat világszerte. Alig várjuk ezt a nagyszerű kalandot Barbara Kopple-lel, a rendezővel.”

A The Super Models szeptember 20-tól lesz elérhető az Apple TV+-on. 

Borítókép: Apple TV+