×

Elképesztő divathír! A Prada Beauty sminket és bőrápolási termékeket dob piacra!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 2.

Bővül a Prada Beauty kínálata! Érkeznek a szépség- és bőrápolási termékek, és már most érezzük a kollekció körüli hype-ot! 

Kendall Jenner a L’Oréal Paris új globális nagyköveteként csatlakozik a híres arcok egyre bővülő listájához.

A Prada Beauty új kollekciója a divatház ikonikus művészetének és az innováció ütköztetésének valódi tükörképe! A paletta több mint bőséges. 26 árnyalatban tartalmazza a „Monochrome” rúzst (hiper matt és puha matt textúrában). Ezek mellett 6 „Dimensions” szemhéjpúder közül válogathatunk (mindegyik egy-egy klasszikus Prada-mintát idéz), és van egy tápláló ajakbalzsam is. A felsorolást 33 árnyalatú, AI által vezérelt „Reveal” alapozóval folytatjuk, nem hiányozhat 3 „Augmented Skin” bőrápoló termék, ezeken kívül pedig 10 ecsetet és eszközt tartalmaz. 

Az volt a feladatom, hogy életre keltsem a Prada archívumát, a nyomatokat, a mintákat, a színeket és a vibrálást, és megpróbáljam ezt egy szépségápolási termékbe foglalni

mondta Lynsey Alexander, a Prada Beauty globális sminkmestere. Elmondása szerint az egyik legnagyobb kihívást a színes paletták megalkotása jelentette, valamint, hogy a rúzsok árnyalatai valóban Pradásak, relevánsak, szépek és hordhatóak legyenek.

Amikor a valóság találkozik a virtuális világgal

A márka „lo-fi luxus találkozik a digitális jövővel” szlogenje Lynsey Alexanderrel és a nemzetközileg is elismert digitális művésszel, Ines Alfával folytatódik egy olyan együttműködésben, amely a valóságot és a virtuális világot ötvözi, új jövőt teremtve a szépségiparban.

„A termékcsalád megalkotásán Ines-zel együtt dolgoztam. Az ő munkája a pixelekről szól, az enyém pedig a pigmentekről” – mesélte Alexander. „Kaptunk egy megbízást, hogy készítsünk egy rúzst. Ő digitálisan alkotta meg a színt, én pedig fizikailag, majd összehasonlítottuk és elloptunk egymástól részleteket. Ez a kreativitás teljesen új dimenzióját hozta az alkotói folyamatba és a kollekcióba egyaránt.”

Kép: Prada Beauty

A Prada Beauty kitör a biztonságos burokból

A márka nagy teljesítményű formulákkal, avantgárd esztétikával és a felhasználóközpontú funkcionalitás iránti elkötelezettséggel szeretne kiszakadni a tömegből. „A Prada a funkcióról és a formáról egyaránt szól, ezért a szemhéjfestékeknek palettáknak kellett lenniük, nem pedig különálló daraboknak” – magyarázta Alexander.

A négy árnyalat úgy lett kialakítva, hogy legyen három semleges árnyalat, ami harmonikusan működik együtt, és bumm, egy lázadó szín. Azt akartam, hogy ne csak a kifutón, hanem a való életben is működjenek.

A termékcsaládban számos bőrbarát technológia található, köztük az Adapto.gn Smart Technology™, amely segít megújítani és erősíteni a bőr textúráját, az IRL (In-Real-Life)-mikroszűrő™ technológia, amely oszlatja a fényt és javítja a ragyogást, valamint a SMART TECH-XTURES™, amely biztosítja, hogy a szemfestékektől a rúzsokig minden jól keverhető, légáteresztő és tartós legyen.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prada (@prada) által megosztott bejegyzés

A kultuszteremtő háromszöget kihasználva, a sci-fi-szerű, luxus krómozott csomagolás újratölthető, és ami (majdnem) még fontosabb, tagadhatatlanul Prada. Pisztáciazöld fedélbelső, a rúzsok Saffiano bőr kivitelben és egy vadonatúj illat, amelyet Daniela Andrier parfümkészítő-mester (a márka Les Infusions de Prada illatkollekciójának orra) készített. Csak néhány az átgondolt részletek közül, amelyek végtelenül emlékeztetnek arra, hogy a Prada pontosan tudja, mit csinál.

Prada Beauty

Képek: Prada Beauty

Forrás: Elle.com