×

Last minute vakáció? 10 dolog, amit mindenképp pakolj a bőröndbe!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 23.

A bikiniktől a surdakalapig: válogatott tengerparti kellékek, amelyeket mindenképpen pakolj be, ha last minute vakáció van kilátásban!

Kevés idő, nulla ötlet, káosz a fejben? A vakációzás legkevésbé izgalmas része kétségkívül a bepakolás, pláne, ha kapkodva kell csinálni! Ha az eredeti terv az volt, hogy a nyár végét a városban töltöd, de egy szerencsés véletlen úgy hozta, hogy mégis utazol (vagy csak alapból kiver a víz a pakolástól), csak semmi pánik! Segítünk bepakolni a bőröndödet olyan ruhákkal és kiegészítőkkel, amelyekkel készen állsz majd egy last minute útra, bármennyi időd is legyen!

Kötelező last minute kellékek

Ahhoz, hogy a tengerparti napokból a legtöbbet hozd ki, strandruhára (szarongra, pareóra) és fürdőruhára (legalább kettőre) lesz szükséged, hogy felváltva használd őket. A legokosabb választás, ha egy bikinit és egy egyrészes fürdőruhát viszel. Ez utóbbit a parttól távol is használhatod, akár pólók és felsők helyett is. Ahhoz, hogy stílusosan érkezz a strandra, választhatsz egy hangsúlyos, nagy nyomatos ruhát, vagy a jó öreg tank top + farmersort mixet. Attól függően, hogy nőies vagy sportosabb megjelenésre vágysz. Hogy megfelelően kiegészítsd bármelyik strandöltözetet, nem hiányozhat legalább egy pár papucs, még jobb, ha szuper színes. És bárhogy is döntesz, mindenképpen csomagolj a strandbőröndödbe egy raffiából készült táskát, egy kalapot és egy napszemüveget is! Éppen ezek az apró kiegészítők adnak extra csavart a megjelenésednek.

A rövid bevezető után lássuk, mi az a 10 dolog, amit mindenképp pakolj be egy last minute utazásra! 

via GIPHY

atléta (COS)

strandszoknya (H&M)

nyári outfit

raffiatáska (Massimo Dutti)

bikini (Calvin Klein)

nyári outfit

egyberészes (Oysho)

bermudasort (Levi’s)

nyári outfit

papucs (Birkenstock)

napszemüveg (Prada – Spark Le Monde)

maxiruha (Benetton)

surdakalap (Tommy Hilfiger)

Cover: Pinterest