×

Amikor a kényelem találkozik a trenddel: Casual Cool stílus a legmenőbb sportcipőkkel

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 29.

A tornacipőtrend az egyik legmenőbb divatkategória, hiszen nemcsak azt teszi lehetővé, hogy kitűnj a tömegből, de maximális kényelmet is garantál a casual cool stílus jegyében. Szeretnéd tudni, mely sportcipők a legdivatosabbak ebben a szezonban? Fedezd fel velünk a legizgalmasabb trendeket, és nézd meg, melyik illik leginkább a stílusodhoz!

Casual Cool – óriási márkakollekció

A divatos sportcipők dizájnjait nemcsak az olyan sportruházati óriások támogatják, mint az adidas vagy a Nike, hanem több niche márka is. Ráadásul még a luxusdivatházak is csatlakoztak a casual cool projekthez. Igen, a divatos sportcipők büszkén léptek be a kifutók fényes világába, és semmi sem utal arra, hogy ez a tendencia megfordulna. Az elmúlt években a high fashion sportcipők alkotói között jó néhány prémiummárka is híressé vált. Hogyan ne vessz el a premierek és trendek útvesztőjében? Melyik divatos sportcipőre érdemes odafigyelni az akciók során? Hogy segítsünk eligazodni a divatirányzatok sokasága között, valamint kihasználni a sportcipőajánlatok legszenzációsabb alternatíváit, bemutatunk párat, amit ebben a szezonban nem érdemes kihagynod a repertoárodból!

A klasszikus soha nem megy ki a divatból, avagy a divatos retró sportcipők

Azt mondják, a jövő tervezésekor nem szabad visszanézni, de ez a szabály nem működik a divatban. A trendek, mint tudod, szeretik ismételni önmagukat, de ezt mindig nagyszerű stílusban teszik! Te is kihasználhatod a divatörökséget, ha a sportcipők világának egyik legmenőbb trendje, a divatos retró sportcipők kategóriája után nyúlsz. Sokféleképpen készíthetsz divatos casual cool stílust a legmenőbb darabokkal. Milyen vintage sportcipőkre érdemes külön figyelmet szentelni? Az egyik márka, amely szemet gyönyörködtető retró sportcipők széles választékát kínálja, a New Balance. A New Balance Classics termékcsalád a 70-es és 80-as évek sportcipői által ihletett modelleket tartalmazza. A felsőrész áramvonalas vonalai és az EVA habból készült vékony talpak számos ikonikus New Balance Classics-ajánlat közös jellemzői.

Nike Air Force 1 – a színes

Az egyik dolog, ami a sportcipők szerelmeseiben a legnagyobb érzelmeket váltja ki, az az ikonikus cipő vadászatának lehetősége, szokatlan színváltozatban. A meglepő színkombinációk lehetővé teszik, hogy kihangsúlyozd az egyéniségedet, és az egyedi arculatodhoz illeszd a legdivatosabb sportcipőmodellt. A talán leginkább kultikus modell, amely számtalan színváltozatban elérhető, a Nike Air Force 1. Kultikus státuszuk tagadhatatlan, és az a tény, hogy a Nike Air Force 1 több mint 2000 színváltozatban készült debütálása óta, csak megerősíti előkelő helyét a sportcipőikonok listáján. A Nike AF1 tökéletes választás a számodra, ha az igazán eredeti megjelenésű és divatos sportcipők a kívánságlistádon szerepelnek. Ezek a lábbelik még a legegyszerűbb outfiteket is kifejezővé teszik. Érdemes hozzájuk csekkolni az ecipo.hu hátizsákok portfólióját is!

casual cool

Lépj a következő szintre: a legdivatosabb sportcipők masszív talppal

Az elmúlt évek legdivatosabb sportcipői, a vastag talpú, masszív sportcipők is nagyon népszerűek. Túlzott méretük ellenére könnyűek és kényelmesek. További előny, hogy az ilyen nagy sportcipők optikailag karcsúsítják a lábakat. Ráadásul a vastagabb talp több párnázást ad, ezért ezek a sportcipők a tökéletes modellek, amelyek minden lépésnél támogatnak. Neked tetszenek?