×

Kendall Jenner nyári naplója: titkok, tippek, life hackek

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 31.

Közeleg a szeptember, és lassan búcsút inthetünk a nyári estéknek. Egy évszak lezárásakor jó érzéssel tekintünk vissza, hogyan telt az elmúlt időszak. Így tett  Kendall Jenner is, aki nemrégiben beszámolt a Vogue magazinnak az idén nyáron történtekről.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindent, ami a szupermodellnek meghatározó volt az idei nyáron. Kezdve a szépségrutintól egészen az önsegítő könyvekig. Lássuk mik a híresség aktuális kedvencei!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

#1 Kendall Jenner és a reggeli rutin 

‚Általában felkelek, megmosom az arcom, fogat mosok – valószínűleg úgy, mint bárki más. Aztán szeretek egy kis citromos vizet inni. Idén ezt a különleges frissítőt készítettem magamnak: sárgarépa, zeller, retek, gyömbér és kurkuma. Megiszom, majd általában reggelizek.”

#2 Mi az, ami jót tesz mentálisan?

‚‚Sok olyan life hack és apró dolog van, amit rendszeresen csinálok. Például a hideg zuhanyok – ma reggel is megvolt. Néha kihagyok egy-egy napot, mert nem mindig könnyű, és nem mindig vagyok olyan állapotban, de igyekszem.

Ezen kívül idén a nyáron távol voltam egy kicsit a mindennapoktól, és sokszor csak elmerültem a természetben. Otthon hagytam a telefonomat, és a filmes fényképezőgépemmel sétáltam – nagyon jó volt. Nagyon ajánlom mindenkinek.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

#3 Bőrápolás

‚‚Amióta kievickéltem a pattanásos korszakomból, a kevesebb-több megközelítés felé hajlok. Csak az elmúlt két évben kezdtem el igazán kísérletezni a szérumokkal. Azelőtt alapvetően az arcom megtisztítása volt a cél, egy kis tonikot használtam, majd lefekvés előtt hidratáltam. Nem volt semmi őrült dolog, mert nem akartam még jobban kikészíteni a bőrömet — mindig olyan érzékeny volt. Mostanában viszont szérumokkal és krémekkel kísérleteztem, és őszintén szólva nagyon jól szórakozom.

Az éjszakai rutinom valójában egyszerűbb, mint a reggeli. Megmosom az arcom, majd egy nagyon finom, könnyű retinolt használok — ez sokkal krémesebb, mint bármi más, és nem érzem, hogy égetne vagy kiszárítana, ezért ezt használom. Aztán felteszek valami kellemes hidratáló krémet, hogy igazán hidratálja a bőröm éjszaka, miközben alszom.” 

#4 Edzésformák a Kendall Jenner-féle fitt testhez

‚‚Szeretem a változatosságot. Egy fizikoterapeuta egyszer azt mondta nekem, hogy a legjobb dolog, amit a testedért tehetsz, ha becsapod. Ezért kulcsfontosságú, hogy ne ragaszkodj a rutinhoz az edzések során. Ha minden reggel ugyanazt csinálod, a tested elkezd hozzászokni, ezért más dolgokkal kell átverned. A héten súlyzós edzést tartok az edzőmmel, majd másnap megyek lovagolni, ami elég jelentős edzés. Következő nap megyek és pilates-ezek. Aztán megismétlem, és egy héten belül cserélgetem ezeket. Ettől az agyam is kevésbé unatkozik. Minden reggel felkelek, és azt mondom: „Oké, milyen fizikai tevékenységet végzek ma?”  

#5 Milyen self-help könyvet olvastál a nyáron?

‚‚Szeretem az önsegítést! Michael Singer valószínűleg az egyik kedvencem – a The Untethered Soul és a Surrender Experiment két nagyszerű művét olvastam. Nem tudom, hogy ezek technikailag önsegítő könyvnek számítanak-e, de szeretem Brian Weiss Many Lives, Many Masters c. könyvét. Körülbelül 40 milliószor tudnám újraolvasni, imádom.

Cleo Wade-nek van egy nagyon aranyos könyve, a Heart Talk — ez könnyen olvasható. De imádom a The Road Less Travelled, és az All About Love-ot is… szó szerint a végtelenségig tudnám folytatni.”

#6 Kedvenc körömlakkárnyalat

‚‚Jelenleg napraforgósárga van a körmeimen, de az évek óta használt lakk, amit szeretek, az OPI-nak a nude lakkja. Nagyon szép — igazán áttetsző és természetes. Ez az egyik fő kedvencem, amikor tiszta körmökre van szükségem. Most szeretek a színekkel játszani, főleg azért, mert nyár van, viszont a túl sok mintáért nem rajongok. A másik kedvencem a babakék árnyalat.”

#7 A titok a jól megélt élethez 

‚‚Nyilvánvaló, hogy az élet történni fog. Teszi a dolgát, lesznek nehezebb és könnyebb pillanatai is. Úgy gondolom, hogy az egészben a pozitív gondolkodásmód fenntartása a legfontosabb — és erre még mindig edzem magam. Fiatalabb koromban azt tapasztaltam, hogy negatívabban gondolkodom. Van egy lány, aki velem dolgozik, és mindig annyira lenyűgözött az, ahogyan a világot látja. Mindig nagyon pozitív, és ezt csodálom. Próbáltam átképezni az agyamat, hogy így viselkedjek, és megkérdezzem magamtól, hol a jó. 

Hol találok egy félig teli pohár helyzetet a legrosszabb pillanatokban is? Összességében tehát azt mondanám, hogy próbáljunk pozitívan gondolkodni, és tartsuk észben, hogy minden elmúlik, és a végén minden rendben lesz.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

Cover: Getty Images