×

Fekete női cipők – öt uralkodó trend, amely idén ősszel divatos lesz

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 13.

A divatos fekete női cipők 2023-as őszi trendjeit elsősorban az időtlen klasszikusok uralják, azaz a térd feletti csizmák, az enyhén férfias cipők, a balerinák és a hegyes modellek. Az idei szezon egyik domináns színe abszolút a fekete lesz, bár a pirosnak és a bézsnek is lesz szerepe. Nézzük meg, melyik öt női cipő lesz a legdivatosabb a szezonban!

A 2023-as őszi divatos fekete női cipők mindennapi használatra, munkába, iskolába és egy nagyobb kirándulásra is ajánlottak. Összegyűjtöttük azokat a trendeket, amelyek idén ősszel teljes mértékben meghatározzák a sikkes direktívát. A legtöbb ilyen modell már megtalálható a népszerű üzletláncokban, köztük a CCC online és személyesen is elérhető boltjaiban, amelyekben rendkívül széles kínálatban veheted meg kedvenc modelljeidet.

A legdivatosabb fekete női cipők 2023 őszén – elegáns bokacsizma

A csizmák, a nehéz platformcipők vagy a masszív munkáscsizmák, azaz bakancsok már több szezon óta uralkodnak a trendekben, ősszel pedig egy kicsit más változatban is megszerethetjük őket. Ezúttal a legnagyobb divattervezők olyan módon népszerűsítik a robusztus lábbelik trendjét, hogy sok fűzéssel látják el a modelleket. Ez a fazon lehet amúgy a legjobban használható fekete női bőrcipőd, amely több évig is a ruhatáradban maradhat. A tervezők azt javasolják, hogy ezeket a cipőket szoknyákkal és ruhákkal kombináld.

A szezon legdivatosabb fekete női cipői – a térdig érő csizma

A 2023-as őszi trendekben a térd feletti csizmák is megjelennek, de ezúttal a „minél hosszabb, annál jobb” lesz a velük kapcsolatban használatos szlogen! A legjobb, ha combközépig érnek, és már nem kell szűknek vagy testhezállónak lenniük – jobb, ha ráncosak és szabadon esnek. Bár ruhákkal viselhetők a legkönnyebben, ne félj kombinálni széles és elegáns nadrágokkal sem. A színek közül bár egyértelműen a címben szereplő fekete a legsokoldalúbb, érdemes szétnézni a csokoládébarna, a bézs és a bordó portfóliókban is.

Divatos fekete női cipők 2023 őszére a Working Girl trendjében

Az őszi-téli szezon egyik új trendje a „dolgozó lány” dizájn lesz, vagyis az irodai elegancia divatstílussal kombinálva. A klasszikus magassarkú pumpák tökéletesen illeszkednek ebbe a trendbe. Nem is kérdés, leggyakrabban feketében fogjuk viselni őket – mint a legnagyobb klasszikust. A V-alakú orral rendelkező modellek a legkívánatosabb szabások a kategóriában, optikailag meghosszabbítják és karcsúsítják a lábakat. Könnyű őket integrálni az őszi stilizációkba, mert széles repertoárral lehet melléjük szövetnadrágot vagy hosszú szaténszoknyát választani.

Platform mokaszinok, oxfordok és derbik

A platform mokaszinok, oxfordok és derbik ismét számíthatnak a 2023-as őszi divatos cipők címére. Ezúttal az uniszex modellek lesznek a legkívánatosabbak. A szegecsekkel, fémes kiegészítőkkel vagy csatokkal és enyhén emelt talppal rendelkezőket szívesen látjuk. Tökéletes választásnak bizonyulnak minden napra, mert nemcsak kényelmesek, de sok stílushoz passzolnak, és divatos karaktert is kölcsönöznek az outfitnek.

Hódítanak a balerinák

A balerinák a nyári szezonban tértek vissza, és az őszi szezonban is láthatók lesznek. A legdivatosabbak a hegyes orrú modellek lesznek. Ne feledd, hogy őszre érdemes olyan bőr modelleket választani, amelyek nem csak tartósabbak, de ellenállóbbak is az időjárás viszontagságaival szemben. A balerinák kalibere minden bizonnyal az egyike a legkényelmesebb mindennapi használatú cipőknek, ezért nem érdemes azonnal leírni őket a régi „divatbaki” elnevezéssel.