×

Kabátok, amikről kár lenne lemaradni az őszi/téli időszakban

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 15.

Bár az idő még nem ezt mutatja, de már javában benne vagyunk az őszben. És mi lehetne ősziesebb, mint a kabátok? 

Ha ti is olyanok vagytok, mint én, akkor leginkább a divat miatt várjátok az őszi időszakot. Pulcsik, bakancsok, kabátok… Már a gondolatuktól is izgatott vagyok. És bár az időjárás egy ideig még 30 fok körül lesz, képzeletben már számos outfitet raktam össze, amelyek középpontjában a kabátok állnak. A jó hír? Egészen könnyedén ti is be tudjátok szerezni őket a Fashion Street üzleteiben. Lássuk is őket!

#1 COS – A sikkes 

A bőrkabátok mindig itt vannak velünk, nagyon vagányok, éppen ezért könnyedén feldobnak bármilyen szettet. Ez a COS kabát inkább a hidegebb napokra alkalmas, hiszen nyírbundából készült, melynek plüss, krémszínű alja a gallérnál, a mandzsettáknál és a szegélynél kilátszik. Mi egyszerűen odáig vagyunk érte! Ha az én gardróbomban lenne, akkor egészen biztosan egy hosszú szoknyával és egy magassarkú csizmával párosítanám. Arany kiegészítők, egy picit extrább napszemüveg és a csizmához passzoló táska. Kell ennél több? 

kabátok

#2 Calvin Klein – A sportos

Senkit ne tévesszen meg a jelző! Egy sportosabb pufikabátot is lehet úgy stylingolni, hogy a csajosabb vonalnál maradjunk. Sőt, én kifejezetten szeretem az egymástól eltérő stílusokat kombinálni. Szintén a téli időszakra alkalmas ez a fekete, kordbársony Calvin Klein kabát, de a hideg ellenére én ezt is egy szoknyával párosítanám. Annyi különbséggel, hogy valószínűleg egy farmerszoknyához nyúlnék, mint ahogy azt itt is tettem. És akkor már, hogy a sportosabb vonalon menjünk tovább, egy jó bakancs mindent tökéletessé tesz! 

kabátok

#3 Massimo Dutti – A letisztult

Számomra az ősz egyenlő a ballonkabátokkal. Hosszú ideje azon vagyok, hogy megtaláljam a tökéletes fazont, és a Massimo Dutti nem okozott csalódást most sem. Azt szeretem ezekben a kabátokban, hogy szinte bármihez fel lehet venni, mert mindent egyből sokkal letisztultabbá és elegánsabbá tesz. Nagyon sokszor párosítom farmerral, és most az ősz egyik legnagyobb slágerét, a balerinacipőt választottam hozzá. 

# United Colors of Benetton – A bohókás

A Benetton kínálata híres a színes és sok-sok mintás termékeiről. Persze ezek mellett bőven találunk letisztultabb, egyszerűbb darabokat is, mint például ez a kabát. Az ilyen hosszú kabátokat is szeretem néha egy kicsit sportosabb darabokkal párosítani, így esett a választásom erre a fehér mom jeansre és a színes sportcipőre is. És akkor a híres-neves Benetton védjegy: a gyümölcsmintás táska. Játékos, mégis vagány.