×

CALZEDOMANIA 2.0 – a Calzedonia meghódította Milánót!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 22.

A tavaly őszi párizsi show után a CALZEDOMANIA második kiadása – ezúttal az olasz divathéten – még a tavalyinál is meglepőbb eseménnyel érkezett!

A márka ikonikus rendezvényének második felvonása idén a legforgalmasabb milánói negyedben került megrendezésre az olasz divathét keretein belül. A nemzetközi sztárok mellett magyar hírességek és influenszerek különleges harisnyafókuszú szettjeit is láthattuk a vörös szőnyegen: Szabó Zsófia, Sydney Van den Bosch, Kárpáti Rebeka, Epres Panni, Bóna Bia és Ómolnár Nelli is csodálatos ruhakölteményekben érkezett.

Egy magával ragadó élmény, a modernitás és a popkultúra tökéletes kombinációja kelt életre ezen az ismétlődővé vált eseményen. Etienne Russo kreatív ügynöksége, a Villa Eugénie több mint harminc éve a legnagyobb nemzetközi márkák bemutatóit és egyedülálló rendezvényeit szervezi. A tavalyi párizsi sikerek után az olasz harisnyamárka idén is velük közösen vágott bele a CALZEDOMANIA második kiadásának megvalósításába.

CALZEDOMANIA 2.0

A szürreális hangulatú utazás már a vörös szőnyegen megkezdődött! Olyan nemzetközi sztárok voltak jelen, mint Alessandra Ambrosio és Toni Garrn szupermodellek, a divatikon Ashley Graham, valamint Leighton Meester és Suki Waterhouse színésznők! A harisnyamárka különleges előadásokon keresztül prezentálta gyönyörű kollekcióját és kápráztatta el a világ minden pontjáról érkező vendégeket. Az est sztárjai az új kollekció látványos modelljei voltak. Legfőképp a „no pants look” trendjét közvetítő harisnyanadrágok flitteres alsóneművel párosítva. A szezon meghatározó mintái: geometrikus, virágos, állatmintás és hálós harisnyák is kiemelt szerepet kaptak, nem beszélve az új, szuperfényes termékekről!

Az egyik legfőbb show-elem a „Leg Runway” volt, ahol a Calzedonia által korábban a milánói „Legs Casting” során kiválasztott hölgyeket láthattuk, nemzetközi feltörekvő modellekkel kiegészülve. Kevin Vives világhírű művész – aki olyan előadókkal dolgozik együtt, mint Celine Dion, Justin Bieber és Kylie Minogue – bemutatta „tükörgömb” koreográfiáját. Az igazi pódiumperformanszok szakértője, Camille Tremblay műsora is fergeteges volt. Ráadásul a művészi és fantáziadús jelmeztervező, Sasha Frolova szoborhatású jelmezeinek színpadias látomásaival párosult.

A külön az eseményre készülő Exclusive Edition termékek kizárólag a kijelölt üzletekben és online vásárolhatóak meg.

Photo by Daniele Venturelli