×

Levi’s és Crocs kapszulakollekció: a kényelem és a dizájn ünnepe

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 23.

Idén a Levi’s az 501-es farmer 150-edik évfordulóját ünnepli. Az ünneplés részeként a márka partnerséget kötött a Crocs cipőmárkával, megalkotva az új Levi’s® x Crocs kapszulakollekciót. A mindennapi kényelem és a minőségi dizájn ünnepe. 

Az igazi ikonok időszerűek és időtlenek. A Levi Strauss & Co. 1873 óta elkötelezett a kiváló minőségű farmerek és az időtlen dizájn mellett, amelyek generációk számára váltak az önkifejezés szinonimájává. A Crocs pedig úttörő szerepet töltött be a kényelmes lábbelik piacán. Várható volt egy izgalmas kollab, amelynek darabjait elnézve egyik brand sem vesztett az identitásából.

Levi’s és Crocs kapszulakollekció

A kollekció első két darabja a Crocs All-Terrain Clog termékét gondolja tovább. A papucsok egy farmerbe burkolt panellel lettek kiegészítve, Sashiko varrással – egy hagyományos japán hímzéstechnikával. Úgy, mint a Levi’s farmereken, a jobb cipőn itt is megtalálható a piros címke, a sarokpánton elhelyezett Levi’s füles gombbal együtt, emellett egy japán kétlovas logó is feltűnik a papucs belsejében. 

Minden párhoz jár három prémium fém Jibbitz™ charm, melyek speciálisan ehhez a kollekcióhoz készültek. 

A Navy és Bone színekben elérhető klumpák állítható turbó sarokpántja és bordázott gumi külső talpa a jobb talajfogást és a tartósságot segíti. 

A lázadás művészete

A Levi’s és Crocs kapszulakollekció harmadik tagja a batikolt mintás Classic Clog, amit a japán Shibori festés technikája inspirált. A cipő különleges sajátosságai a Levi’s füles gomb és a kétlovas pecsét a talpban. Az önkifejezés fontosságát hangsúlyozva a Classic Clog nyolc egyedi Levi’s Jibbitz™ charmmal érkezik, amiket a 60-as évek ellenkultúrája és archív Levi’s grafikák ihlettek. 

„Nagy örömünkre szolgált, hogy a Crocs csapattal együtt dolgozhattunk azon, hogy összehozzuk két ikonikus márkánkat ehhez az innovatív kapszulakollekcióhoz” – mondta Kenny Mitchell, a Levi’s® márka marketingigazgatója. „Márkáink a merész önkifejezés és az egyedi stílus bajnokai. Ezek a cipők mindenkinek szólnak, és tudjuk, hogy a divatrajongók nagy becsben tartják majd őket szerte a világon.”

A Levi’s x Crocs kollaboráció világszerte elérhető szeptember 19-től a levi.com oldalon, a Levi’s alkalmazásban, és kiemelt Levi’s üzletekben, illetve a Crocs.com oldalon is. Itthon pedig a  Levi’s x Crocs Classic Clog elérhető a Crocs márkaboltjában a Westendben.