×

TOTHBORI gyakornoki program: végre egy nyilvános pályázat a hazai divatiparban!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 11. 20.

Szívesen megismernéd belülről a ruhatervezés világát? Ha igen, akkor neked szól a TOTHBORI gyakornoki programja! 

Karikától a kockán át az áttört vagy akár a vicces formákig: a maxifülbevaló az az alapdarab, amelyből most jobb, ha egy minikollekció van az ékszerdobozodban!

A TOTHBORI márkanév egyet jelent az egymásra épülő kollekciókkal, a jól kombinálható, időtálló ruhákkal és kiegészítőkkel, amelyek számos lehetőséget kínálva helyezik középpontba viselőjüket. A hazai márka névadó alapítója és tervezője, Tóth Bori munkáit jól beazonosítható kézjegyek és kifinomult, saját tervezésű anyagok jellemzik, amelyekben egyszerre van jelen a minőség és az egyediség luxusa. Mindez tudatossággal átitatva, amely segítséget ad egy olyan mindennapi ruhatár összeállításához, amiből mindig könnyű és jó érzés válogatni.

Most Te is részese lehetsz a hazai divatnak!

A TOTHBORI márka ready-to-wear darabjai egyszerre képviselik a burjánzó pompát és a higgadt, modern letisztultságot. Olyan ruhatárat biztosítanak, amelynek darabjai sokféle variációban képesek kapcsolódni egymáshoz, és könnyed stílusosságot adnak bármilyen alkalomra. A darabok – akárcsak tervezőjük – sokarcúságukkal, átgondolt szabásvonalaikkal maximális figyelmet fordítanak viselőik adottságaira, folyamatos inspirációval támogatják az egyéniséget. Stílust és fesztelen eleganciát biztosítanak a nők számára. 

Tóth Bori

Most pedig te is részese lehetsz az alkotói folyamatnak, hiszen a tervező nemrég gyakornoki programot hirdetett!

TOTHBORI gyakornoki program – a jelentkezés menete

Küldd el a jelentkezésed a tothborikft@gmail.com e-mail címre december 10-én, este 20 óráig. A leveledben az önéletrajzod mellé csatolj:

  • egy outfit moodboard-ot, amit a www.tothbori-official.com oldalon található darabokból állítasz össze egy üzleti vacsorához
  • egy videót, amiben pár percben összefoglalod, hogy miért ezeket a darabokat választottad, illetve elmeséled, hogy ki a kedvenc terveződ és mi a kedvenc szetted a mindennapokban!

A gyakornoki programra kiválasztottakat e-mailben értesítik majd. Használd ki a lehetőséget te is, ki tudja, mikor lesz még egy ilyen alkalom!