×

Bohó stílusú csizma – így viseld a 23/24-es szezonban!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 11. 23.

A bohó stílusú csizma tökéletes választás mindazoknak, akik az eleganciát egy kis hippistílussal szeretnék ötvözni. Remek kiegészítői lesznek egy őszi és téli öltözéknek, főleg, hogy titkuk nem csak megjelenésükben rejlik, amely minden stílusnak egyedi karaktert ad, hanem univerzalitásukban is. Ha tetszettek a tavalyi szezon modelljei, nézd meg, mit kínál az utcai stílus idén a CCC üzleteiben. Természetes anyagokból, például bőrből és velúrból készült, valamint rojtokkal díszített modelleket találsz, amelyeket azonnal fel akarsz venni.

Bohó stílusú csizma – ezek a legjobb darabok 2023 őszén és télen?

A 2023-as őszi-téli divatirányzatok egyértelműen azt mutatják, hogy a bohém szellem még mindig él, és nem áll szándékában feledésbe merülni. Ez azt jelenti, hogy a stílus már nem kizárólag a meleg évszakokra vagy zenei fesztiválokon való időtöltésre van fenntartva. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy teljesen megváltoztasd a hagyományos megjelenésedet – a legjobb módja ennek egy olyan lábbeli, amely minden lépésnél egyedivé tesz.

Egy elegáns és időtálló csizmatípus, amely kombinálható a női gardrób olyan elemeivel, mint a ruhák, a nadrágok, a szoknyák és a farmerek. A 2023–2024-es őszi-téli csizmák széles választéka közül a bohó stílusú modellek lesznek a legkívánatosabbak. Elegánsak, mindenhez passzolnak, és lezser karaktert kölcsönöznek bármilyen stílusnak. Válassz bézs csizmát, amely egyértelműen az őszi színpalettára utal. Viseld kedvenc nadrágoddal, adj hozzá egy karakteres inget és a cipőhöz illő plüsskabátot. Ez a tökéletes szett, amely lehetővé teszi, hogy stílusosnak tűnj, ugyanakkor biztosan megkülönböztet másoktól. A DeeZee, a Gino Rossi és a Lasocki csak néhány a homokszínű bohó velúr csizmát kínáló márkák közül. Ezek a kifinomult modellek kifejezőbb karaktert adnak a mindennapi ruháknak, például a mom farmerekkel alkotott megjelenéseknek.

A klasszikus lenge csizma

Ha van olyan modell, amely teljes mértékben tükrözi a bohó stílust, az a slouchy csizma. Ez az univerzális és időtálló stílus uralta a 2023-as őszi-téli kifutókat, ezért érdemes megvásárolni a CCC hatalmas kínálatából online vagy személyesen. Függetlenül attól, hogy a lábfejrész hegyes, négyzet alakú vagy ovális, ne habozz barna  csizmamodellt választani! Mindegyik remek kontrasztot biztosít az egyszínű fazonokhoz vagy a különböző textúrákat és klasszikus mintákat ötvöző outfitekhez.

Hippi természeted kifejezéséhez nem kell tetőtől-talpig etnikai stílusú ruhákba burkolóznod, ehhez elég egy megfelelő bohó stílusú csizmát használnod.

Mit szólnál egy szögletes orrú és parafa sarkú modellhez? Ez egy retró stílusú attitűd, amely minden bizonnyal sok figyelmet vonz majd. És tudod mit? Nem is számít, hogy pontosan milyen stílust választasz! Ezek a lábbelik tényleg mindenhez passzolnak – a légies ruháktól a hivatalos nadrágokig és az elegáns miniszoknyákig. Érdemes figyelembe venni őket, ha minden lépéseddel örömet szeretnél szerezni. Ebben a szezonban törzsi, botanikai, sőt rojtos minták jelennek meg a téli bohó stílusú lábbelik repertoárjában.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy feltűnő akcentust kölcsönözz a minimalista ruhákhoz, amelyek csodálatosan néznek ki, de mégis sokszor olyan érzetet keltenek, mintha valami hiányozna belőlük. Tökéletesen passzolnak leggingshez, miniszoknyához, farmerhez és miniruhához is. Neked van már? A CCC szíves-örömest áll rendelkezésedre a kollekciód frissítése kapcsán! Érdemes szétnézni az üzleteiben!