×

Divattrend alert: újra hódít a leopárdminta

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 01. 9.

Egy olyan divattrendről van szó, ami eléggé megosztó tud lenni az emberek között. Úgy tűnik, hogy a leopárdminta idén tavasszal meg fogja hódítani a boltok polcait! Már most számtalan külföldi márkánál és influencernél láthatjuk ezt a divattrendet, most pedig elhoztunk pár összeállítást, amik segíthetnek abban, hogy felkészültek legyetek a leopárdminta hódításakor!

Vasárnap este tartották a 81. Golden Globe-díjátadót a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, amelynek házigazdája Jo Koy humorista volt. A filmes és televíziós teljesítményeket egyaránt elismerő estével kezdetét vette a várva várt díjátadó szezon, ami számunkra egyet jelent a vörös szőnyeges ruhakölteményekkel. Cikkünkben összegyűjtöttük az abszolút kedvenceinket, mutatjuk is őket!

Személy szerint már alig várom, hogy ellepjék a boltokat a leopárdmintás ruhadarabok! Ahogy közelítünk a tavasz felé, egyre nagyobb késztetést érzek magamban arra, hogy játékosságot vigyek az öltözködésembe, és szerintem a leopárdminta pont ebben tudna segíteni. Amit most mindenhol látok, hogy hatalmasat tarol, az a leopárdmintás nadrág, és hiába kutattam föl az összes létező itthoni divatmárkát, sajnos egyelőre nálunk ez még nem elérhető. Ez azonban nem ad okot a szomorkodásra, mert sok más ruhadarab – mint például dzseki, blúz vagy szoknya – viszont fellelhető a boltok kínálatában. Ezért is gondoltam úgy, hogy hozok nektek pár outfit összeállítást ezekkel a darabokkal, hogy felkészülve nézzetek szembe a leopárdminta hódításával!

Szoknya

A kevésbé hideg napokra szerintem tökéletes választás lehet egy szoknya, és a Tommy Hifliger kínálatában rábukkantam erre a leopárdmintás darabra. Amikor már nincs olyan hideg, hogy kabátot kelljen venni, de még annyira meleg sincsen, hogy elhanyagolható legyen a pulcsi, arra az időre ez a szett szuper lehet! 

leopárdminta

Kép: Tommy Hilfiger

Hosszú ruha

Akár egy romantikus vacsoráról, egy baráti iszogatásról vagy egy koncertről van szó, szerintem ezzel a hosszú ruhával nem tudsz mellényúlni. Elegáns, de közben mégis cool, főleg, ha olyan kiegészítőkkel párosítod. Most amúgy is nagyon trendi a motoros bakancs, hozzá egy bőrdzseki még és készen is vagy! A Zara oldalán egyébként több leopárdmintás termék is megtalálható, érdemes körbenézni! 

Kép: Zara

Pulóver

Talán ez az egyik kedvencem, a hétköznapokban szinte folyton hasonló szetteket hordok! Egy farmerral és egy magassarkú csizmával egyszerűen nem lehet mellényúlni, és most ezt a leopárdmintás Reserved pulcsit választottam. Arany ékszerek, egy mindenes fekete táska és egy fekete napszemüveg, és kész is az outfit! 

leopárdminta

Kép: Reserved

Borítókép: Pinterest