×

Az extrán bő szárú farmer lesz az idei tavasz nagy slágere! Így viseld!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 03. 19.

Laza, kényelmes és hihetetlenül menő. Az extrán bő szárú farmer lesz az idei tavasz sztárja!

Személy szerint én nagyon élvezem, hogy a skinny jeans egyelőre még nem tért vissza, sőt, helyette inkább az extrán bő szárú farmerek jelennek meg a márkák kínálataiban. Hogy mi a legjobb ebben a típusú farmerben azon kívül, hogy elképesztő kényelmes? A stylingoláson múlik, hogy éppen egy rohangálós naphoz vesszük-e fel, vagy esetleg egy csajos iszogatáshoz. Ha esetleg már ott elakadtál, hogy mivel párosítsd ezt a típusú farmert, akkor aggodalomra semmi ok!

Elhoztunk pár inspirációt, hogy megkönnyítsük a dolgodat a bő szárú farmereddel! 

Street style

A sort egy – első ránézésre – vadabb szettel kezdeném. Sofia Coelho stílusa egyébként sem a visszafogottságról és a minimalizmusról híres, de szerintem a tökéletes példája annak, hogyan legyél önmagad anélkül, hogy érdekelne, hogy a többi ember mit szól hozzá. Itt a bő szárú farmert egy kapucnis pulcsival, egy Timberland bakanccsal és egy – jelenleg nagyon trendi – leopárdmintás kabáttal párosította. Na, ez street style a javából!  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

 

Elegáns és letisztult

Hirtelen váltás, de íme egy igen kifinomult és elegáns szett. Általában mindig megkapom, hogy a bő szárú farmerek nem tudnak elegánsak lenni, és hogy mennyire fiúsak, de szerintem ez a szett a bizonyíték arra, hogy nem így van! Egy fekete garbó, kistáska és egy hegyes orrú magassarkú, és kész is vagyunk.

extrán bő szárú farmer

Cool és laza

A következő szett szerintem pont az első kettő közötti átmenet, és egy szóval tudnám jól jellemezni: cool. Csak úgy, mint az előző influenszer, Claudia is egyszerű és letisztult darabokat párosított össze a bő szárú farmerével, annyi különbséggel, hogy nála a coolság és a vagányság került előtérbe. Egy fehér oversized póló, egy szürke pulcsi és egy bőr bomberdzseki, és meg is volnánk. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia ou nɐlɔ ʇsǝ’ɔ 🍒 (@cestclau)

 

A párizsi lány

Amikor megláttam ezt a szettet, azonnal Párizs jutott eszembe. A ballonkabát, az arany ékszerek és a piros csíkos póló egytől-egyig megállnák a helyüket Párizs utcáin. Ez még egy példa arra, hogy a bő szárú farmer igenis lehet kifinomult és csajos! 

Képek: Pinterest, Instagram