×

Minden érzékünket rabul ejtette az Orsoya Darchi legújabb kollekcióbemutatója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 06. 8.

Haute Couture, kortárs tánc, fine dining menü – egy minden érzékre ható sajtóbrunch keretein belül mutatták be az Orsoya Darchi legújabb kollekcióját a Fashion Streeten

A Fashion Street, azon belül is a Deák Palota adott otthont az Orsoya Darchi legújabb, Atmosphere névre keresztelt kollekciójának. Az exkluzív sajtóeseményen megismerhettük a tervezőt, és bepillantást nyerhettünk a legújabb kollekció gondolatiságába. Itt azonban még korántsem ért véget az összművészeti élmény. Míg a vizuális hatást kortárs táncperformanszok fokozták, addig a gasztronómiáért a Textúra és Sárközi Ákos felelt. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion Street Budapest (@fashionstreetbp)

A rendhagyó sajtóesemény azonban mindössze egy apró szelete annak az elképesztő estének, amelyet az Orsoya Darchi Dinner and Robes Fashion Show-n tapasztalhatunk majd meg június végén. 

Orsoya Darchi: Atmosphere kollekció – egy utópia parafrázisa

A jövő a múltból táplálkozik. Mi vagyunk a jövő és bennünk lakozik a múlt: a világ egészének múltja halad át rajtunk, majd megteremti a jövőt. A teremtés mágikus aktusa ez, ami sokkal inkább a miénk, mint valaha.

A 21. századi tudás és technológia az ősi emlékezettel egyesülve változik varázslattá. A csatorna, amin az Orsoya Darchi átengedi ezt a minőséget, nem más, mint a kreativitás: saját múltját a régmúlt idők hagyatékával vegyítve kelti életre azt a jövőt, amely elvezet önmagunk legmélyebb rétegeihez.

A márka új kollekciója az ősi és a modern izgalmas kombinációjának narratívája mentén fogalmazódott meg. Kapcsolódik a földhöz, a természethez, a múlthoz, a rítushoz. Az alkotás progresszív energiáit felhasználva csatornázza be az ősi tapasztalatot a modern technológia transzformatív dimenziójába.

A szabásvonalak és a kivitelezés formanyelve high-tech vizualitással egy olyan világot teremt, amely a science fictionok atmoszféráját megidézve kalauzol el az emberiség talán nem is olyan távoli jövőjébe.

Az Atmosphere kollekció a luxus, a hagyomány, az innováció és egy új jövőkép felvázolásán keresztül mutat rá világunk aktuális kérdéseit feszegető trendekre: ember és technológia kapcsolata, digitalizáció kontra hagyomány, a tradíció ereje és a mesterséges intelligencia által a szemünk láttára megteremtett új istenek nyugtalanító kavalkádja. Az Orsoya Darchi új kollekciója a kreativitás erejével életre hívott válasz kíván lenni a mai ember lehetséges öndefiníciójára.

Dinner & Robes Fashion Show – légy részese az élménynek!

Az Orsoya Darchi márkanevet fémjelző esemény négyéves múltra tekint vissza. Darcsi Orsolya, a márka alapítója és tervezője évekkel ezelőtt, a férjével közösen álmodta meg ezt a különleges rendezvényt, amely a divatot és közös szenvedélyüket, a gasztronómiát egyesíti. Az a vágy vezérelte őket, hogy eseményeiken keresztül annak az elragadtatásnak az esszenciáját nyújtsák át a hozzájuk érkezőknek, amit számukra jelentenek ezek a területek. A rendezvénynek az Öt érzék alcímet adták, hiszen a Dinner and Robes arra hivatott, hogy egy olyan élményt nyújtson, amelyben a résztvevők minden érzékét kalandra hívják.

Negyedik bemutatójuk tehát egy elvarázsolt utazásra hív, a mese pedig az új, Atmosphere kollekció hangulatából bontakozik ki. Gyertek velünk, és legyünk részesei együtt ennek a csodának!

Helyszín: ORSOYA DARCHI Store, 4200 Hajdúszoboszló, Liget utca 2.

Időpont: 2024. 06. 27.

Kapunyitás: 17:00

Dress Code: elegáns, nyáresti

Színek: a föld színei, agyag, homok, talaj, fakéreg

Jegyvásárlás